ASKON Bolu Şubesi Kurucu Başkanı Selami Kayahan, başkanlık görevini Ercan Eren'e devretti.

Askon Bolu Şubesi Kurucu Başkanı Selami Kayahan, Askon'un iki yüz yıllık plan ve program dahilinde 2023 ve 2071 hedeflerinin tutturulması için taşın altına ellerini değil gövdelerini koyarak çalıştıklarını belirtti.

ASKON Bolu Şubesi Kurucu Başkanı Selami Kayahan, Bu uzun ve meşakkatli yolda geleceğimizin gençlerine çok ihtiyaç olduğunu ve bu hedefleri tutturabilmek için gençlerin önünün bugünden açılması gerektiğini ifade etti.

Selami Kayahan, Askon'un milletin hür iradesine inanan ve bunu her platformda en radikal şekilde gösteren asil duruşunu sergilemiş bir dernek olarak bundan sonrada bu yolda yılmadan faaliyetlerine devam edeceğini söyledi. Bu asil görevi genç arkadaşı Ercan Eren'e gönül rahatlığı ile devrettiğini ve her zaman her konuda yanında olacağını ifade etmekten gurur duyduğunu açıkladı.

Bolu Askon'un yeni başkanı Ercan Eren'de onurlu ve çok önemli misyonu olan bu görevi, ekibi ile birlikte ASKON ilkelerine bağlı kalarak en yüksek yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarını, hem Bolu hem de Türkiye ekonomisine yenilikçi, teknolojik, araştırmacı ve nitelikli üretim felsefeleriyle çalışacaklarını söyledi. Görevi devraldığı Eski Başkan Kurucu Selamı Kayahan ‘ a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ercan Eren, Selami Kayahan''n her zaman gönüllerinde Onursal Başkan olarak kalacağını ifade etti. Haber Merkezi