Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bolu Şubesi Başkanı Selami Kayhan, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı ziyaret etti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Doğanay, son olarak Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'ni ağırladı. ASKON Başkanı Kayhan, Cuma günü gerçekleşen ziyarette Doğanay'a görevinde başarılar dilemek istediklerini ifade etti. Sohbet havasında geçen ziyarette kuruluş misyonları ve şube çalışmaları hakkına bilgi veren Kayhan, ülke genelinde 40 şubede ve bunun yanı sıra 10 farklı ülkede çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Kayhan, yaklaşık 8 ay önce Bolu'da faaliyet geçtiklerini ifade ederek, ASKON'un bir duruşu, bir felsefesi ve ideali var. Bolu'da sekiz ay önce resmi kuruluşumuzu gerçekleştirdik. ASKON'un kimliğine uygun, gerçekten ticaret yapmak isteyen arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Her geçen gün bu sayı artıyor” dedi.

“DİK DURUŞUN TEMSİLCİSİYİZ”

Selami Kayhan, ASKON'un 2 temel felsefesinin olduğundan bahsederek, Biri haklı zeminlik, bizler dünya ekonomisinden hakkımız olan payı almak istiyoruz, Ama adalet ölçüsü içerisinde ve kimsenin hakkını yemeden. Bununla birlikte bizler bir dik duruşun temsilcisiyiz. Bunu da defalarca göstermişizdir. Örneğin Gezi Olaylarında tüm diğer işadamları dernekleri ticari kaygı ile kabuğuna çekilmişken, anında radikal kararlar alarak destek veren tek iş adamları topluluğu ASKON'dur.”

“BU YÜZYILIN TÜRKİYE'NİN YÜZYILI OLACAĞINA İNANIYORUZ”

Son olarak, ideallere ulaşmak için ekonomik olarak güçlü olmaları gerektiğini, yoksa vagon olmaya devam edeceklerinin farkında olduğunu kaydeden Kayhan, Bununla ilgili Bolu dışından birçok firmayla bağlantı kurarak Bolu'ya getirdik. Bunlar Bolu'daki ticari hacim ile kıyaslandığında çok ciddi rakamları içeren projeler. Diğer iller ile ticaretimizi yavaş yavaş geliştirmeye başladık. Yurt dışı ile ticaretimizi önemli noktalara taşıdık. Bünyemizde bazı arkadaşlar var ki; Avrupa ve Şangay ülkeleri ile ticaret yapıyor. Tabi ki bu ticari faaliyetler yapılırken başımızda da çok sağlam bir irade olması gerekiyor. Şuan o iradenin olduğunu görüyoruz. Ve artık bu yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağına inanıyoruz. Çünkü bizlerin tarihinde ve vizyonunda dünya devleti olma vizyonu var” ifadesini kullandı. İl Başkanı Nurettin Doğanay ise Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Bolu Şube Başkanı Selami Kayhan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonrası, ASKON Bolu Şube Başkanı Selami Kayhan, AK Partili siyasetçiye üzerinde Elif” harfi tablo hediye etti. Haber Merkezi