Bolu A.S.K.F. Gençlik Spor İl Müdürü Suat Çelen önderliğinde Ankara'da bir takım çalışmalarda bulundular. İlk olarak Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpcü ve Tanju Özcan'ı TBMM ziyaret eden heyet, daha sonra ise Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyarette bulundular.
ASKF'da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından yeni göreve gelen yönetim kurulu İl Müdürü Suat Çelen ile birlik de Ankara'da nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Cimlastik Federasyonu Başkanı olmasının ardından ilimizdeki spor yatırımlarının çoğalması için çalışmalarda bulunan Suat Çetin, A.S.K.F. Başkanı Zekeriya Gökmen, İl Temsilcisi Cemalettin Metin, A.S.K.F. Genel Sekreteri Cahit Çokşirin ve yönetici Ayhan Ceyhan, ilk önce Bolu milletvekilleri buluştu. Heyet daha sonra Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'la görüşüp ilimizdeki sıkıntıları tek tek anlattılar.
Ankara'ya giden heyet öncelikle yapımı devam eden Amatör Evi için bir takım isteklerde bulundular. Kaba inşaatı biten Amatör evinin iç teşrifatının bir an önce bitirilmesi için Genel Müdür Mehmet Baykan'dan destek istediler.
Bolu'dan gelen heyeti dinleyen Mehmet Baykan, istekler için genel müdürlük çalışanlarını görevlendirilip gerekli bütçenin aktarılması talimatını verdi. Karaçayır'da bulunan sentetik sahanın çiminin değişmesini isteyen Gençlik Spor İl Müdürü Suat Çelen ile birlik de ASKF heyeti çimin değişmesi içinde gerekli desteği Mehmet Baykan'dan aldılar. İlimize yeni bir sentetik sahanın yapılması için genel müdürden söz alırlarken, ASKF heyeti daha sonra TFF de bir takım görüşmelere yapıp Bolu'ya döndüler.