Bolu A.S.K.F Yönetimi Cumartesi günü, Boluspor U15 takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.
Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonu Boluspor U15 takımını tebrikler devam ediyor. Türkiye şampiyonu olarak Bolu'nun gururu olan Boluspor U15 takımını son olarak A.S.K.F ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında gençlere bir konuşma yapan A.S.K.F Başkanı Zekeriya Gökmen, Sevgili gençler davetimize icabet ettiğiniz için Boluspor camiasına yöneticilerine hocalarına çok çok teşekkür ederiz. Sizler bu başarı ile Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdınız. Boluspor camiası ve Bolu amatörü sizler gibi gençlere sahip olmak ile gurur duyuyor. Sizler Boluspor camiasında olmak ile gurur duyabilirsiniz. Boluspor'un geleceği aydınlığı sizlerin elinde ve biz de bu ışığı sizde görüyoruz ve sizlere inanıyoruz. Sevgili gençler Avrupa'ya gidiyorsunuz ve Bolu'muzun ve ülkemizin sesini duyuracaksınız ve bizleri gururla temsil edeceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.
HAK ETTİĞİNİZ BAŞARILARI ALACAĞINIZA İNANIYORUM
Daha sonra söz alan TFF İl Temsilcisi Cemalettin Metin'de düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. Metin, TFF İl Temsilcisi olarak bu aldığınız başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah Avrupa'da da ilimizi, ülkemizi layık olduğu gibi temsil edersiniz. Orada da hak ettiğiniz başarıları alacağınıza inanıyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
AZİMLE ÇALIŞMALARINIZA DEVAM EDİN
Son olarak TÜFAD başkanı İrfan Ulusan gençlerle yaptığı görüşmede, Bolu'da ve Boluspor'da bir ilki başardınız ve hepinizle gurur duyuyoruz ve başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah hepiniz gönlünüzde yatan yerlerde yani dilediğini takımda dilediğiniz yerdeki profesyonelliklere ulaşırsınız. Bunun için bu azimle çalışmalarınıza devam edin. Avrupa'da da başarılar diliyorum” dedi.