Bolu Belediyesi ve İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri Aşevi'nde gerçekleştirilen Aşçı Yardımcılığı Kursu'nun kursiyerleri hünerlerini sergiledi. Yaptıkları birbirinden güzel yemekleri sergileyen kursiyerler, kursun açılmasına katkı veren başta Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ederek bu kursların devam etmesini istedi.
24 Eylül 2013 tarihinde Bolu Belediyesi ve İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile başlayan Aşçı Yardımcılığı kursunun kursiyerleri, Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri Aşevi'nde hünerlerini sergiledi. Gördükleri 276 saat kursun ardından, yaptıkları birbirinden güzel yemekleri sunan kursiyerler, bu kursun kendilerine çok şey kattığını ifade ederek devamını da istedi.
Aşçı Yardımcılığı kursiyerlerinin yaptığı yemekleri çok beğenen ve kursiyerler istediği sürece bu kursların devamlı açılacağını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Şu anda sizlerin bize ikram ettiği yemekleri tadarak yemeye çalıştım ki, farkı fark edeyim. Yediğimiz bu yemeklerin her birisinin özenle yapıldığını ve son derece lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle bu kursu tertip eden herkesi, öğretmenlerimizi ve katılım sağlayan siz kursiyerlerimizi kutluyorum. Ayrıca yemeklerin arasında bazı yöresel yemek çeşitleri de bulunuyordu ve bu da çok önemli. Yöresel yemeklerimize sahip çıktığınız ve onları geleceğe taşıyacak olmanız dolayısıyla da sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Şu anda bu kursların açılmasında emeği olan bütün yetkililerimiz burada ve sizlerden gelen istekler üzerine bu kursların devam etmesi konusunu konuştuk ve bir karar verdik. Sizler bu kursları istediğiniz sürece devam edecek. Her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizlerden gelen her isteği karşılayacağımızı bilmenizi isteriz. Tabi burada biz sadece karar verip mekan sağlarız. Asıl işi yapanlar ise buradaki öğretmenler ve siz kursiyerlerimiz, sizler talep ettiğiniz müddetçe biz emrinizdeyiz”