18 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen kurs sonucu, belgelerini almayı hak kazanan kursiyerlere Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Bolu Belediyesi ve İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ortaklığında başlatılan Aşçı Yardımcılığı Kursu'nu başarıyla tamamlayan 18 kursiyere, düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Törene, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve kursiyerler katıldı. Toplamda 272 saat eğitim gören kursiyerler, teorik bilgileri Halk Eğitim Merkezi'nde aldıktan sonra, pratikte kendilerini geliştirmek için Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri'nde kursu tamamladılar.
Düzenlenen sertifika töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yaklaşık üç ay gibi bir sürece kursiyerlerimiz yemek yapmasını ve aşçı yardımcılığını öğrendiler. Bu hanımların içerisinden çok büyük girişimcilerin çıkacağını düşünüyorum. Aşçı Yardımcılığı Kursu'na katılıp sertifikalarını almaya hak kazanan bütün kursiyerlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından ise Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından başarılı kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.