Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın seçim çalışmalarını değerlendirdi ve muhalefet partisi Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun, ‘Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın benimle mücadele etmeye ne yaşı ne de sağlığı yetmez' demesini sert bir dille eleştirerek; Sağlık Allah'ın bir lütfu, hastalık bir insanı 10 yaşında da, 20 yaşında da, 60 yaşında da bulabilir” dedi.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın seçim çalışmalarının çok güzel gittiğini her mahallede halkın teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek başarılarının arkasındaki Ak Kadınlara ve hizmet ordusuna teşekkür etti. Aydın,”Ak Parti Kadın Kolları olarak seçim döneminde yoğun bir çalışma içeresindeyiz. Bizim çalışmalarımız hiçbir zaman seçime yönelik bir çalışma olmadı. Biz seçimden önce de sürekli sahada olan kadınlarız. Seçim döneminde de çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkanımın yanında görünen ekibin haricinde bizim hizmet ordu diye nitelendirdiğimiz gönüllü olarak Allah rızası için çalışan kadınlarımız gençlerimiz sokak sokak, ev ev çalışmaya devam ediyorlar. Hiçbir beklenti içine girmeden inandıkları değerler uğruna çalışan bu kadınların önünde Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olarak saygıyla eğiliyorum ve hepsini takdir ediyorum. Bizim çalışırken özellikle dikkat ettiğimiz bazı hususlar var. Her insanın farklı görüşü olabilir biz bütün görüşlere saygı duyuyoruz. Bu saygı çerçevesinde hareket ediyoruz. Yalnızca biz halkımızdan destek ve dua istiyoruz. İnşallah diyenin sözünü alıyoruz başımızın üzerine taç yapıyoruz. Rabbim bizim emeklerimizi zayi etmeyecektir ”dedi.
“Sağlık Allah'ın bir lütfu”
Başkan Aydın kimsenin yaşına ve sağlığına güvenmemesi gerektiğini belirterek muhalefet partisi belediye başkan adayını söylemlerinin çok yanlış olduğunu ifade etti.Aydın, ”Bir kadın olarak muhalefet partisinin kadın belediye başkan adayı var. Onun bazı söylemelerinden son derece rahatsızlık duyuyorum. Bir söyleminde mevcut belediye başkanı için ne yaşı ne de sağlığı benimle mücadele etmeye yetmez gibi bir ifade kullandı. Bu son derece yanlış bir cümledir. Sürekli halkın içinde olduğunu halkçı olduğunu ifade eden bir belediye başkan adayı 60 yaş ve civarındaki orta yaştaki insanları yok sayacak böyle bir söylemeni kabul etmem kesinlikle mümkün değil. Halkın arasında karıştıklarında görecekler ki bu yaşlarda tarlada çalışan annelerim var. Tarlada çalışan dedelerim, abilerim var. Sağlık Allah'ın bir lütfu hastalık bir insanı 10 yaşında da, 20 yaşında da, 60 yaşında da bulabilir. Sağlıkla ilgili söylemeleri kabul etmiyoruz. Birde kendisi kadın ve genç olduğu için kendisini emsal olarak kabul ediyor. Biz Türkiye'de Ak Parti Kadın Kolları olarak 3,5 milyon kadın üyesi olan Ak Parti Kadın Kolları teşkilatını temsil ediyoruz. Bu nedenle bizde söylemlerimize ve tavırlarımıza dikkat ediyoruz” diye konuştu.