Teknik direktör adayları arasında birinci sırada ismi geçip Boluspor ile anlaştığı bile söylenen Cihat Arslan, son kararını hafta içi verecek. Kamuoyunda görüşmelerin tıkandığı yönünde yorumlar yapılmasına rağmen, kırmızı beyazlı yönetim pazartesi veya salı gününe kadar Arslan'dan gelecek haberi bekliyor.
Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve yönetici arkadaşlarının birinci sırada olarak belirledikleri Teknik Direktör Cihat Arslan'dan salı gününe kadar haber bekleniyor. Deneyimli Teknik adamın 1 milyon gibi bir ücret istediği haberleri kamuoyunda sıkça telafüz edilirken, kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre böyle bir rakamın istenmediği gelen bilgiler arasında. Taraflar arasında çok az bir pürüzün olduğu söylenirken, yönetim kurulu Cihat Arslan olmazsa altarnetif isimleride listesine aldı.
Başkan Savaş Abak ve arkadaşlarının Teknik Direktör Cihat Arslan yapılan görüşmelerde, uçuk rakamların olmadığı ve Boluspor tarafından 750 bin lira gibi bir rakamın telafüz edilmediği söylendi. Yönetim kurlu salı gününe kadar Cihat Arslan'dan gelecek haberi beklemeye başlarken, Arslan olmazsa altarnetif isimleride gündemine aldı.
Kırmızı beyazlı yönetim Boluspor'u 2014-2015 sezonunda hedefli bir teknik adama teslim etmek isterken, Arslan'la anlaşılamaması üzerine yine Arslan gibi genç ve hedefi olan bir hocaya Boluspor'u teslim edecekleri belirtiliyor.
Boluspor yönetimi PTT Birinci ligde çalışan ve bu ligde isim yapmış yaşı ilerlemiş hocaları düşünmüyor.