Arçelik Çalışanları için 2 yılda bir düzenlenen, çalışan ve ailelerinin katıldığı Arçelik Geleneksel Aile Pikniği”ne 10 bine yakın kişi katıldı.

Arçelik çalışanları için 2 yılda bir düzenlenen, çalışan ve ailelerinin katıldığı ‘Arçelik Geleneksel Aile Pikniği' Ali Bey Çamlık alanında yaklaşık 10 bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. Piknikte sahne alan Bolu'nun önemli sanatçılarından Ramazan Çelik, piknikçilere keyifli dakikalar yaşattı.

Ali Bey Çamlık alanında gerçekleştirilen Arçelik Geleneksel Aile Pikniği”ne Arçelik Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi ev sahipliği yaparken, Arçelik yönetim kadrosu, çalışan ve aileleri de tam kadro pikniğe katıldı. Arçelik Pikniği'nde geleneksel piknik aktivitelerinin yanı sıra büyükler ve çocuklar için birçok şişme oyun parkurunda, uzman animatörler tarafından müsabakalar düzenlendi. Yarışmalarda katılımcılar ve izleyenler keyif dolu dakikalar geçirirken dereceye girenlere hediyeler verildi. ‘Arçelik Geleneksel Aile Pikniği' organizasyonu ile ilgilenen Arçelik İdari İşler Sorumlusu Kemal Varlık, Ali Bey Çamlık alanında düzenlenen 3. piknik olduğunu belirterek, Geleneksel pikniğimiz her 2 yılda bir Arçelik tarafından düzenleniyor. Bu sene 6. sı düzenlenmiş oldu. En son 2012 yılında yapılan pikniğe 8 bin 300 kişilik bir katılım sağlanmıştı. Bu sene nüfusumuzun da artması ile 9 bin 500 kişilik bir katılım gerçekleşti. Organizasyonun içerisinde çocuklara değişik aktiviteler, büyükler için animasyonlar, eğlenceler, atv parkuru, paintbool oyun alanı gibi oldukça fazla aktiviteye yer verdik. değişik yemek, yiyecek ve içecek ikramlarımız var. İnsanları bu şekilde mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi.

Sabah saat 10.00 gibi başlayan ‘Arçelik Geleneksel Aile Pikniği', saat 16.00'da Bolulu sanatçı Ramazan Çelik'in sahne alması ile devam etti. Piknikçilere keyifli dakikalar yaşatan Ramazan Çelik, piknikçilerle birlikte hem söyledi, hem oynadı.