Haftanın bellide en çekişmeli olan maçında, yoğun bir izleyici kitlesi vardı. Arçelik takımından Arçelik Pişirici Cihazlar Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi ile Bolçi takım sponsoru Hasan Aksoy'da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.
Bolçi ile Arçelik Vetaranlar turnuvasında gurup maçında erken finali yaşadılar. Her iki takımda şampiyonluk için favori olarak gösteriliyorlar. Her iki takımda son maçlarına kadar tüm karşılaşmaları alıp mağlup olmamışlardı. Karşılaşmayı çok sayıda izleyici izlerken, seyircinin olması maçında havasını daha da güzelleştirdi.
Karşılaşmaya Bolçi takımı atak başladı. Rakibine oranla pozisyonları bulurken kaleci Ahmet'i de geçemiyordu. Tecrübeli kaleci kalitesini göstererek ilk yarıda olabilecek farkı koruyarak maçın önüne geçti.
Bolçi takımından Sacit net gol pozisyonlarında takımı adına golü bulamazken, taraftara da ot yoldurdu.
Kaçan gollerin ardından Arçelik maça ortak olurken, karşılaşmanın hakemi de maçın atmosferini kaldıramayınca ilk yarıda gerginlikler yaşandı. Zorlu karşılaşmada ilk yarıda 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda ilk yarıya oranla Arçelik biraz daha öne çıktı. Bolçi gol yollarında etkili olmazken, turnuva takımı Arçelik maçın son bölümlerinde defansda yapılan hatayı Seyfi ile iyi değerlendirdi. Seyfi şık bir golle takımını öne geçirdi.
Bu golden sonra Arçelik Ramazan ile bir gol daha bulunca, skoru 2-0 getirdi. Turnuvanın şimdiye kadar en çekişmeli karşılaşması olan Bolçi - Arçelik maçında karşılaşmayı yöneten hakeminde maçın kontrolünü kaybetmesinin ardından, zaman zamanda gerginliklerin yaşanması engellenemedi.