Geçtiğimiz Cuma günü oynanan Veteranlar Turnuvası B Grubu maçlarının ilk maçında Cemil Usta Yapı ile Arçelik karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen mücadele Arçelik, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları Cuma günü oynandı. Günün ilk maçında Cemil Usta Yapı ile Arçelik karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, zaman zaman girdikleri pozisyonlarda etkili olamadılar. İlk yarım saatlik dilimde etkili olmaya çalışan Cemil Usta Yapı girdiği pozisyonları gole çeviremedi. İlk 30 dakikada sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Arçelik, kalesinde pozisyonlar görse de rakibine gol izni vermedi ve ilk 30 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.
İlk yarıda varlığı ile yokluğu belli olmayan Arçelik, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Rakibi Cemil Usta Yapı'yı kendi sahasına hapis etmeye çalışan Arçelik, ayağa yaptığı paslarla rakip kalede gol pozisyonları bulmaya başladı. Fazla bir süre geçmeden Arçelik, maçın 60'ıncı dakikasında aradığı golü buldu ve rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra sert müdahalelerde bulunmaya başlayan Cemil Usta Yapı, girdiği pozisyonlarda skoru değiştiremeyince 60 dakika sonunda sahadan Arçelik 1-0 galip ayrıldı.