Lige verilen arayı boş geçirmeyen Boluspor, Süper Lig de zor günler geçiren Kardemir Karabükspor ile Karabük de hazırlık karşılaşması oynadı. Karşılaşmaya ideal 11 ile çıkan Kırmızı beyazlılar sahadan Kibong, İsmail Haktan, Serkan Şirin'nin golleri le 1-3 galip ayrılmayı bildi.

Önümüzdeki hafta sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, haftayı boş geçmeyerek deplasmanda Karademir Karabükspor ile karşılaştı. Süper Lig de zor günler geçiren ve küme düşme korkusu yaşayan Kardemir Karabükspor karşısına ideal 11 ile çıkan Boluspor ilk yarıda baskılı bir oyun ortaya koyarken, 43'üncü dakikada Kibong ile maçta 0-1 öne geçti.

İkinci yarı ise oyuna yine hızlı başlayan Boluspor ataklarını Kardemir Karabükspor kalesine yaparken 49'uncu dakikada kaptan İsmail Haktan sahneye çıkarken durumu 2-0 getirdi. 60'ıncı dakikaya kadar skor Boluspor'un üstünlüğü ile devam ederken, Teknik Direktör Reha Erginer oyuncu değişikliklerine giderek İsmail, Nurettin ve Kibong'un yerine Ali Dere, İlyas ve Serkan Şirin'i oyuna aldı. Kalabalık bir kadro ile maça giden Reha Erginer her oyuncusuna şan vermek istiyordu. Ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor 68'inci dakikada skoru 2-1 yaptı.

69' Luiz Henrique oyundan çıkarken Mehmet Kuruoğlu oyuna dahil oldu. Dakikalar 77'yi gösterirken Serkan Şirin ceza sahası dışından sert vurduğu top ağlarla buluştu.(1-3)

Skor olarak sahadan istediklerini son 15 dakikaya kadar alan Reha Erginer tüm oyuncularına tek tek şans vermeye devam etti. Dakika 81' Murat, Kenan ve Deniz kenarda, Yasin Dülger, Ömer Çetinbaş ve Umut Meraş oyuna dahil oldular. 85 dakikada Oğün Aytaç, 88'inci dakikada Emrullah da oyuna dahil oldu. Kırmızı beyazlılar karşılaşmada başka gol atamayınca Kardemir Karabükspor' u 1-3 mağlup etmeyi başardı.