TBMM Haberleşme Özgürlüğü ve Özel Hayatın Gizliliği İhlallerini Araştırma Komisyonu göreve başladı. Komisyon'da Ali Ercoşkun'da görev alıyor.
TBMM Genel Kurulu'nda kurulmasına karar verilen Haberleşme Özgürlüğüne ve Özel Hayatın Gizliliğine Yönelik İhlallerin Tespiti ve Önlenmesine ilişkin Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri görev dağılımı yaparak, faaliyetlerine başladı.
TBMM Haberleşme Özgürlüğü ve Özel Hayatın Gizliliği İhlallerini Araştırma Komisyonu Başkanlığına AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan getirilirken, Komisyon Başkan Yardımcılığına ise AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Başer, Komisyon Sözcülüğüne de AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç getirildi.
TBMM Haberleşme Özgürlüğü ve Özel Hayatın Gizliliği İhlallerini Araştırma Komisyonu Üyeliklerine ise AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutcu, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar,
AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, MHP Elazığ Milletvekili Enver Erdem, MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya,
AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ve AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi getirildi.