2014-2015 futbol sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Boluspor, aradığı forvet oyuncusunu İsveç'te buldu. Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Reha Erginer'in raporu doğrultusunda İsveç'in Djurgården takımının formasını giyen İsviçreli Aleksandar Prijovic ile anlaşma sağladı.

Kırmızı beyazlılarda transfer hareketliliği yaşanıyor. Transfer döneminde bir çok oyuncuyu kadrosuna katan Boluspor, aradığı forvet oyuncusunu İsveç'te buldu. Uzun süren görüşmelerin ardından önce Djurgården takımı ikna edildi. Daha sonra Aleksandar Prijovic ile sıkı pazarlık yapan Boluspor transfer komitesi, Prijovic'i de ikna ettikten sonra oyuncuyu Bolu'ya getirdi.

Aleksandar Prijovic, ileri uçta Kenan Şahin ve Ahmet Kulabaş ile formayı kapmak için mücadele edecek.

Güçlü yapısı ile tanınıyor

24 yaşındaki golcü oyuncu, 1.90 boyunda olmasının avantajıyla hava toplarında etkili bir isim olarak göze çarpıyor. Kırmızı beyazlı transfer komitesinin kesin olarak anlaşmaya vardığı Aleksandar Prijovic'i en kısa sürede kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Aleksandar Prijovic'in sözleşme imzalamasının ardından kırmızı beyazlılarda yabancı sayısı 3 olacak.

Piyasa değeri 500.000 Euro

Aleksandar Prijovic sırasıyla Parma, Yeovil, Northampton, Sion, Lausenne Sport, Tromso, Djurgården takımlarının giydi. Dünyaca ünlü oyuncu gelişim izleme sitesi transfermarkt tarafından Aleksandar Prijovic'in piyasa değeri 500.000 Euro olarak göze çarpıyor.

Geçtiğimiz sezon ne yaptı?

Aleksandar Prijovic, İsveç Allsvenskan Ligi'nde geçtiğimiz sezon ilk 11'de 8, ilk 18'de 10 maça çıktı. Ligde 5 gol kaydeden İsviçreli oyuncu, 2 asist ile takımına katkı sağlarken, Prijovic 704 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.