Bolu'da bir apartman sahibinin daha önce iki kez lastikleri kesilen araçları bu kez apartmanın garajında üzerleri sprey boyanıp lastikleri kesilip kaportalarına hasar verildi.

Olay, öğle saatlerinde Kültür Mahallesi Zerdali Sokak üzerinde Tahsin Baştaş'a ait apartmanın garajında meydana geldi. Sahibi olduğu apartmanın kapalı garajına kamyonet ve otomobilini park eden Tahsin Baştaş'a ait iki aracın daha önce kimliği belirsiz kişiler tarafından lastikleri kesildi. Yeni yapılan ve henüz kimsenin oturmadığı apartmanın ön kapısından garajın bulunduğu alana indikleri belirtilen kişi ya da kişiler daha önce iki kez iki aracın lastiklerini keserek zarar verdi. Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme ardından araca zarar verenler bulunamazken bugünde iki araca tekrar saldırı oldu. Kapalı garajda bulunan 14 DM 034 plakalı lüks kamyonet ile 34 BSM 01 plakalı otomobilin üzeri sprey boyalarla boyanıp kaportalarına zarar verilirken araçların tüm lastikleri de kesildi. Garajda bulunan iki araçta büyük hasar oldu. Tahsin Baştaş polisi arayarak ihbarda bulundu.

Gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Şube ekipleri garajda incelemelerde bulundu. Tahsin Baştaş ta polis ekiplerinin incelemesi üzgün gözlerle izledi. Daha önce de araçlarının iki kez lastiklerinin kesildiğini belirten Baştaş, "Apartmanda kimse oturmadığı için içeriden garaja rahatlıkla ulaşmışlar. İki kez lastikleri kesilmişti ama bu kez kullanılamaz hale getirmişler. Bunu yapacak bir düşmanım da yok. Sorumluların en kısa sürede yakalanmasını istiyorum" dedi. DHA