Türkiye' de bir ilk olan şişme aqua parkın yapımı Karaçayır'da devam ediyor. 14 Eylül Pazar günü açılacak olan su eğlence merkezi Boluluların yeni gözdesi olacak.

Turizm ve spor kenti olma yolunda ilerleyen Bolu'da, yeni projeler de hayata geçmeye devam ediyor. Son olarak Karaçayır Mahallesi'ne şişme balonlardan oluşan Aqua Park kuruldu.

Karaçayır'da yapımın son aşamalara geldiği aqua parkın Türkiye'de bir ilk olacağını belirten proje sahibi Öner Uygun, Türkiye'de olmayan bir konsepti Bolu halkına getirdik. Kafelerimiz de dahil olmak üzere tüm alanımız şişme balonlardan oluşuyor. Hiçbir alanımızda beton bulunmamakta. Bundan dolayı çevreci bir park da diyebiliriz. Parkımızın ismi 'Millennium Fan Park' olacak. Amacımız çocukların ve gençlerin güvenli bir şekilde eğlenebileceği alan yaratmak. İleriye dönük farklı projelerimiz de var. Bu alanı daha da genişletip yeni oyun alanları getirmek istiyoruz. Amacımız Bolu halkına faydalı olmak" diye konuştu.

Aqua Park'ta kafeteryanın da bulunacağını söyleyen Uygun, "Yapacağımız kafelerde özel doğum günleri, eğlenceler, özel matinelerin yapılması planlıyoruz. Her bir kafemiz yaklaşık 200 metrekare genişliğinde. Bunun yanında iki tane yeme içme ünitelerimiz olacak. İskandinavya'nın en büyük dondurma markasını buraya getiriyoruz. Ünitelerden bir tanesi dondurma ünitesi olacak, diğeri ise hamburger ve tostun yapılacağı yiyecek, içecek ünitesi olacak. Dediğim gibi Türkiye'de bir ilk Bolu'da gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Kışa doğru alanın üstünü kapatma projemiz olacak. Çalışmalar doğrultusun gerçekleştirebilirsek sıcak su da verip sulu oyuncakların devamını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye'de bir ilk olan şişme aqua parkın açılışı 14 Eylül Pazar günü Karaçayır'da gerçekleşecek.