Boluspor, PTT 1'inci liginin 30'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayıp, İzmir'e hareket etti. Kırmızı beyazlılar, Antalyaspor karşılaşmasını kazanıp, ligdeki yerini sağlama almak istiyor.

Ligde bugün Antalyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını 2 gün boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. PTT 1'inci ligin 30'uncu haftasında bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Geçtiğimiz hafta oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanan kırmızı beyazlılar, Antalya'ya moralli gitti.

Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde Antalyaspor, kadrosuna takviye yaptı. Ahmet Aras, Erman Kılıç ve Can Arat ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK CEYLAN'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. 29 Nisan Çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi stadyumunda oynanacak olan Antalyaspor- Boluspor maçını İzmir Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Hakan Ceylan yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan İzmir Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Hakan Ceylan'ın yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler.

MAÇ TRT SPOR'DA

Ligin 30.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 30.haftasında bugün saat 17.00'da Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda oynanacak olan Antalyaspor-Boluspor karşılaşması TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek.