Vali Ahmet Zahteroğulları, eşi Mahire Zahteroğulları, Solmaz ve Ahmet Baysal çifti ile birlikte Anneler günü nedeniyle ile İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise huzurevinde kalanlarla uzun ve bir o kadar da koyu bir sohbet gerçekleştirdiler.
İzzet Baysal Şükran Günleri'nin ikinci ve son gününe denk gelen Anneler Günü münasebeti ile gün içinde birçok kutlama yapılırken, belki de en anlamlı kutlama Huzurevinde yapıldı.
Yoğun Şükran Günleri programındaki arada Vali Ahmet Zahteroğulları, eşi Mahire Zahteroğulları Solmaz ve Ahmet Baysal çifti, hayırseverler Sebahattin Eratalar ve Orhan Uçar ile birlikte İzzet Baysal Huzurevi'ne gidilerek burada kalan kadınların Anneler Günü'nü kutladılar.
Huzurevinde kalanlara çiçek veren ve Anneler Gününü kutlayan Vali Zahteroğulları, Ahmet Baysal ve beraberindekiler, kutlamalarını yapıp huzurevinden ayrılmadılar ve huzurevi sakinleri ile koyu ve bir o kadar da güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.
Huzurevi sakinlerinin hayat hikayelerini dinleyen ve her biri ile tek tek sohbet den Vali Zahteroğulları, Ahmet Baysal ve beraberindekiler uzun bir süre kaldıktan sonra huzurevinden ayrıldılar.