Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz haftayı Bolu'ya ayırarak; haftayı Gerede, Mengen, Yeniçağa ve Merkez'de tamamladı.
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü haftayı Bolu'ya ayırarak, ilçeleri gezdi.
Milletvekili Fehmi Küpçü geçtiğimiz haftayı Gerede, Mengen, Yeniçağa ve Bolu'da tamamladı.
İlk olarak Gerede Salur köyünde düzenlenen asker uğurlama programına katılan Küpçü, burada beş yüze yakın gençle buluşarak sohbet etti.
Köy sakinleri ile de bir araya gelme imkânı yakalayan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, son dönemde yaptıkları çalışmalardan kısa bir kesit sunarak, Ak Parti hükümeti ile daha bir müreffeh Bolu ve Gerede portresi çizdi.
Fehmi Küpçü, son olarak Gerede'nin köy yollarında kullanılmak üzere aktarılan 9 milyonluk bütçeyle ilgili bilgiler verdi. Mircekiraz'da köy sakinleri ile bir araya gelen Küpçü, ardından Çoğullu köyü'nde düzenlenen kış sohbetlerine katıldı.
Sonra Mengen'e geçen Küpçü, 1944 depreminden bu güne değin geleneksel olarak tertip edilen Çubuk Köyü'nde ki şükür mevlidine katıldı.
Ak parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanı ile beraber ilçede esnaf ziyareti de yapan Bolu Milletvekili, öğleden sonra ilçede tertip edilen salon hokeyi final maçına katıldı.
Avrupa'da ülkemizi temsil etmek üzere şampiyonlar ligine katılacak olan takımlara ödüllerini de takdim eden Küpçü ve beraberindeki heyet dereceye girenlere çeşitli ödüller sundular.
Aynı gün Yeniçağa'da esnaf ziyareti yapan Küpçü, ilçede tüm kahveleri dolaşarak, esnafı birebir dinleyerek, olası sıkıntıları dinledi.
Akşam saatlerinde Bolu'ya geçen Milletvekili; burada da Uzun ve Muratoğlu ailelerinin düğününe katıldı.