Boluspor U15 takımı başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaştığı maçta, karşılaşmayı izleyenler Boluspor U15 takımından Özay'a hayran kaldılar.
Boluspor U15 takımının sağ bek mevkisinde oynayan Özay, Ankara'da ki maçta da izleyenlerin taktirini aldı. Kırmızı beyazlı ekibin Bolu'da yaptığı karşılaşmalarda öne çıkan genç yıldız, mücadelesi ile ‘rüzgârın oğlu' lakabını Ankara'da aldı. Gençlerbirliği karşısında bir çok futbol adamının yakından izlediği karşılaşmada hayranlıkla kendisini izleten Özay, gelecekte isminden çok söz ettireceğe benziyor.
Güçlü fiziği ve sürati ile oyun içinde yaptığı baskılı çıkışlarla takımının etkili oyuncularından olan Özay, gün geçtikçe merdivenleri bir bir çıkıyor. Cumartesi günü Ankara'da Gençlerbirliği ile oynanan maçta her iki takım da kıran kırana mücadelelerini sahaya yansıtırken, Boluspor U15 takımının sağ bek oyuncusu Özay'da sahada en çok alkışı alan oyuncu oldu. Karşılaşmayı izleyen futbol adamları genç oyuncuyu yakından takip ederken oynadığı futbolu ayakta alkışladılar.