Ankara Bolulular Platformu, Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i makamında ziyaret etti. Ziyaret karşılıklı sohbet içerisinde gerçekleşti.
Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ziyaret edildi. Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Aydınalp ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 33 kişilik bir grupla ziyaret gerçekleştirildi.
Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ziyaretine; Mustafa Aydınalp, Mehmet Bilgin, Uğur Salih Uçar, İrfan Bayar, Veli Afacan, Levent Şahin, Uğur D. Turan, Ahmet Şakir Erdoğan, Ayşe Altunkesen, Hamza Tan, Aydın Gündez, Cemal Kazak, Mehmet Sinan, AferAtlıkan, Erdinç Adıgüzel, Şerafettin Şaşmaz, Engin Ulaş, İhsan Yılmaz, Ahmet Ceylan, Halil Olkan, Ahmet Yazıcı, Orhan Geredelioğlu, Ramazan Yıldız, Niyazi Ünsal, Şeref Yılmaz, Fatma Karsan, Ebru Çetin Erdoğan, Ezgi Topaçoğlu, Hamza Altunkesen, Sebahattin Mercan ve Mustafa Çevik katıldı.
Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i makamında gerçekleştirilen ziyarette önce sözü Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Aydınalp aldı. Konuşmasına ziyaret taleplerini kabul ederek Boluluları kabul ettiği için Başkan Demirel'e teşekkürle başlayan Aydınalp, Platformun Ankara da ki Boluları bir araya getirmek, kaynaştırmak için kurulduğunu ifade etti.
Etimesgut ilçesinde 4.200 Bolulunun yaşadığını belirten Aydınalp, Platformun çalışmalarından da söz ederek; Ankara da ki Bolulular olarak çeşitli ziyaretler, başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretleri ile birlikte yemekli gecelerde buluşmayla toplam 56 aktiviteyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Ankara Bolulular Platformu olarak, toplantı ve organizasyonlarda 2000 kişi üzerinden mobil ekiple hemşerilerimizi aktivitelere katılımlarının sağlandığını da ifade etti.
Ankara Bolulular Platformu internet gazetesinden de söz eden Mustafa Aydınalp, her geçen gün güçlenerek ilerlendiğini ve 15 yazar kadrosunun bulunduğunu ifade ederek, Bolu'nun gözü kulağı olarak her gün haberler verildiğini ve köşe yazarları ile de internet gazetesinin yayına devam ettiğini belirtti. Ziyarete katılan Ankara Bolulular Platform üyeleri bir bir kendilerini tanıtarak sözü Belediye Başkanı Enver Demirel'e bıraktı.
Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Belediyenin hizmetlerinden, projelerinden ve Ankara'nın yükselen değerinin Etimesgut olduğundan bahsederek, konuşmasında Ankara da 500.000 nüfuslu bir belediye olduklarını, 14 yıldan bu yana birçok hizmetler ve yapılanmalar olduğunu ve bu yapılanmalarda gecekondusu olmayan tek Belediyenin Etimesgut olduğunu vurguladı. Başkan Demirel, Elvankent, Eryaman ve Sincan gibi modern binaların, iş merkezlerin inşa edilmiş olduğunu ve Göksu parkı gibi güzide bir parkının olduğunu ifade etti.
Başkan Enver Demirel sürekli genişleyen ve gelişen Etimesgut'un 10 yıl içinde en büyük Belediyelerden biri olmaya aday olduklarını ve Ankara'nın tüm devlet lojmanlarının Etimesgut'ta olduğunu ve Askeriye olarak da 11 tesisi ile Etimesgut'un çehresinin değiştiğini ifade ederek konuşmasına devam etti. Demirel Ankara'da yaşayan 80.000 Bolulu olduğunu biliyorum. Sivil toplum kuruluşlarına her türlü aktiviteleri için yer tahsisi yapıyoruz. Toplantı, aktiviteler ve geceler ile de destek olmaya çalışıyoruz. Ankara Bolulular Platformuna da her türlü desteğe hazırım. İstediğiniz takdirde yer tahsisi ya da projelerinizde de yardımcı olmaya hazırız. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür eder, Bolulu hemşerilerime de selamlarımı sunarım” dedi.
Ziyaret, hoş sohbet içerisinde toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.