Veteranlar Turnuvası Pazartesi akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün son maçında Anahtarcı Emin ile Tuncay Kontraplak karşı karşıya geldi. Güçlü kadrosuyla A Grubunun fovari takımları arasında yer alan Anahtarcı Emin, ikinci maçında rakibi Tuncay Kontraplak'ı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.
Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Pazartesi akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün son maçında Anahtarcı Emin ile Tuncay Kontraplak karşı karşıya geldi. Maça her iki takımda kontrollü başlarken, Tuncay Kontraplak bu maçta orta sahayı kalabalık tutarak önde basmak istese de tecrübeli oyunculardan kurulu Anahtarcı Emin maçın 15. dakikasında golü buldu ve rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra kontra atağa dönen Tuncay Kontraplak rakip kalede gol aradığı dakikalarda kalesinde ikinci golü gördü. İzleyenlerin maçın ilk yarısını bu skorla biteceğini beklerken, Anahtarcı Emin, ilk yarının son dakikasında girdiği pozisyonu golle sonuçlandırınca ilk yarısı 3-0 Anahtarcı Emin takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Anahtarcı Emin hızlı başlayan taraf oldu. Rakip kalede girdiği birçok gol pozisyonunda topu filelerle buluşturmak yerine dışarı atmayı tercih eden Anahtarcı Emin, farkı açmak için büyük çaba sarf etse girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Maçın son dakikaları oldukça sert geçerken, Tuncay Kontraplak takımının iki önemli oyuncusu sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki önemli oyuncusundan yoksun oynamaya devam eden Tuncay Kontraplak kalesinde arka arkaya pozisyonlar verse de rakibi Anahtarcı Emin takımı atmamak için adeta direndi ve karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca, Anahtarcı Emin ilk yarıda bulduğu 3 golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.