Türk Kızılayı Bolu Şubesi, Batman Şubesi ile işbirliği içinde yeni bir proje başlatıyor. Anadolu'nun doğusu ve batısı arasında bir köprü kurmak adına yürütülen bu proje, aynı zamanda bu iki ili ortak paydada buluşturacak bir çalışma olacak.
Batman Kadın Kolları üyeleri Bolu'ya gelerek, ilimizde yapılacak olan Kızılay faaliyetlerinde Bolu Şubesi ile beraber yer alacaklar ve kendi kültürlerini burada sergileyerek halkımıza tanıtacaklar. Proje kapsamında Bolu Şube Kadın Kolları üyeleri de daha sonraki bir tarihte Batman Şubesini ziyaret ederek çeşitli faaliyetler gerçekleştirecek, ilimizi ve etkinliklerimizi Doğu'ya taşıyacaklar.
Türk Kızılayı Bolu Şubesi, ilimize yapılacak ziyaret tarihlerini İzzet Baysal Şükran Günleri ile aynı zamana getirerek misafirlere hem Bolu'muzun Manevi Babası İzzet Baysal'ın anlatılmasını hem de ilimizin ve etkinliklerimizin tanıtılmasını planlamakta. Böylece şubeler arasında bir kaynaşma sağlayarak iki il arasında kültürel anlamda bir bağ kurulmasını hedeflemekte. Her köşesinde ayrı bir güzelliğin yer aldığı, samimi ve sıcakkanlı insanlarımızın bulunduğu eşsiz ülkemizde, bu çalışma bölgeler arasında kaynaşmayı artırarak birlik ve bütünlük duygularını pekiştirmeyi amaçlamaktadır. Ülkemizin en büyük yardım kuruluşu olan Kızılayımızın bu konuda da öncülük etmesi ilimizde memnuniyetle karşılanmaktadır” dedi.