Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bolu Şubesi Başkanı Selami Kayhan ve üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'i ziyaret etti. Türkiye'de 25 şubesi olan ve Bolu'da da yaklaşık bir ay önce bir şube açan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) yönetimi, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başarılı genç işadamı Ercan Eren, kadın girişimci Rahime Bayramoğlu ve Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Mustafa Konuk'un da aralarında bulunduğu Selami Kayhan başkanlığındaki ASKON heyeti, ilk olarak kendilerini tanıttı, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Örgütlenme amaçlarının Bolu'nun kalkınması ve gelişmesine katkı vermek olduğunu söyleyen Bolu Şube Başkanı Selami Kayhan, Bolu'daki hedeflerinin makro ölçekli olduğunu belirterek," Hedefimiz arkadaşlarımızın birbiriyle olan ticaretinden ziyade Türkiye'deki primden pay almak. Çalışmalarımız bu şekilde sürdürüyoruz. Bazı arkadaşlarımız gerçekten Bolu bazında hayal dahi edilemeyecek projeler için çalışmalara başladı" diye konuştu.

COŞKUNYÜREK; "NE ZAMAN DESTEĞE İHTİYACINIZ OLURSA YANINIZDAYIZ"

ASKON'un Bolu'da teşkilatlanmaya gitmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, "Hangi konuda, ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa yanınızdayız" diyerek Başkan Kayhan ve dernek yöneticilerine desteğe hazır olduklarını ifade etti. Ak Partili siyasetçi, ekonomik ve siyasal istikrarın Türkiye'ye 13 yılda büyük kazanımlar sağladığını söyleyerek, "Türkiye Ak Parti hükümetleri ile büyük bir büyüme kat etti. Ülkemiz eğer son 12-13 yılda büyük bir büyüme kat ettiyse bu büyümenin büyük bir oranı özel sektör yatırımlarıdır. Kamu yatırımları geçmişle kıyaslanmaz bir şekilde arttı, ama özel sektördeki yatırımlar bu işin lokomotifi olmuştur" dedi. İl Başkanı Coşkunyürek ayrıca, istikrarın 7 Haziran'da yapılacak seçimlerle birlikte devam etmesinin, ülke açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.

KAYHAN; "TÜRKİYE'NİN İSTİKRARINA İNANAN BİR KURULUŞUZ"

TÜSİAD'ın AK Parti'yi hedef alan sert açıklamalarına da değinen ve dernek üyelerine çağrıda bulunan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Türkiye'nin geleceğine yön verme konusunda Başkan Kayhan'dan görüşlerini kamuoyu ile paylaşmasını ve sürece katkı vermesini rica etti. Bolu Şube Başkanı Selami Kayhan'da, "Türkiye'de istikrarın çok önemli olduğuna gerçekten inanan bir kurumuz. Halkın hür iradesi ile seçilmiş olanların devamlı bizi yönetmelerini istiyoruz. Biliyorsunuz 28 Şubat sürecinde herkes korktu. Hiçbir ticari kaygı gütmeden, aynı gün yine en radikal ve en sert tepkiyi veren kuruluş ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'dir. Gezi olayları sırasında 8 tane ağacın yeri değiştiriliyor diye birilerinin ülkeyi ayağa kaldırıldığında 'sizin amacınız ağaçsa' diyerek bir ay içerisinde 400 bin ağacı diken bir grubuz. Türkiye'nin istikrarına gerçekten en çok inanan bir kuruluşuz. Biz bunları yaparken de ticari kaygı içine hiç girmedik. İstikrarın sürmesi için devamlı hükümetimizin yanında olduk" diye konuştu. Haber Merkezi