İlimizin tanınmış sanatçılarından Ramazan Çelik, 4 ayrı rahatsızlıktan ameliyat oldu. İlimizde hizmet veren özel bir hastanede ameliyat olan Çelik, aynı seansta 5 ayrı ameliyat geçirdi. Çelik'in durumu ile ilgili bilgiler veren Doktor Fatih Kar, Çelik'in durumunun iyi olduğunu söyledi.

Reflü rahatsızlığı nedeniyle bıçak altına yatan Bolulu sanatçı Ramazan Çelik, reflünün yanı sıra 5 ayrı müdahale yapıldığını söyledi. Hastane personeli ve Doktor Fatih Kar'a teşekkür eden Çelik, şöyle konuştu; Bende reflü vardı. 10 yıldır bu rahatsızlığı yaşıyordum. Bundan iki ay kadar önce Fatih Hocama geldim, muayene oldum. Bir dizi tedaviye başvurduk beraber. En sonunda bu rahatsızlıktan dolayı hocamla ortak bir karar aldık. Ameliyata girdim, Allah razı olsun hocamdan. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Bey'e böyle bir hastane kazandırdığı için teşekkür ederim. Fatih Hocam, inanılmaz bir insan. Doktorluk kadar kişilik de çok çok önemli ben kendisine teşekkür ediyorum. Hastaları ile birebir görüşmeler yaptım. Onun ne kadar iyi bir doktor olduğunu biliyorum. Bu rahatsızlığı olanlar buraya gelip bu illetten kurtulsunlar diyorum.”

“4 farklı hastalık için 5 farklı müdahale yapıldı”

Çelik'in durumu ile ilgili bilgiler veren Doktor Fatih Kar şunları söyledi; Ramazan Bey bize geldiğinde en baskın problemi reflü idi. Kendisi sanatçı olduğu için şarkı söylediği için ses kısıklığı, seste çatallanma sıkıntıları ciddi anlamda kendisini hoşnutsuz etmekteydi. Biz reflü tanısını koyduk. Ayrıca bizim yaptığımız tetkiklerde safra kesesinde polip dediğimiz iyi huylu bir et büyümesi saptandı. Muayenede kasık ve göbek fıtığı saptadık. 4 farklı hastalık için aynı anda laboroskopik olarak 5 farklı müdahaleyi gerçekleştirdik. Yaklaşık olarak 1.5 saat olarak sürdü müdahaleler. Aynı müdahalede hem reflüsünü düzelttik, hem fıtığını onardık, hem de safra kesesini aldık. Ameliyat sonrasında birinci gününde. Kendisi şu an gayet rahat. Geziyor, dolaşıyor, yemeğini yiyor bir sıkıntısı yok. İnşallah bugün akşam yada yarın sabah da kendisini taburcu edeceğiz.” Haber Merkezi