İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları devam ediyor. Salı günü gerçekleşen oturumda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.
Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi toplantılarında Mayıs Ayı oturumları devam ediyor. Toplantıların ikinci gününde 4 madde görüşülerek karara bağlandı.
İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının Salı günü gerçekleşen oturumunda ilk olarak ilimiz merkez ilçe İhsaniye Mahallesindeki tapunun 390 ada, 864-195 ve 433 parsel nosunda kayıtlı taşınmazların Temel Eğitim Alanı” olarak tahsisinin yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Söz konusu raporda konunun tekrar incelenmesinin uygun olduğu belirtilirken, rapor oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Paşaköy mahallesinde bulunan tapunun 1 parsel nosunda kayıtlı 7547 metrekarelik taşınmazın Ortaöğretim Eğitim Alanı olarak tahsisinin yapılması ile ilgili Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen rapor da görüşüldü. Söz konusu alanda Anadolu lisesi yapımı ihtiyacı olduğundan tahsis talebinin uygun olduğu belirtilen rapor da meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez İlçedeki iş merkezinde bulunan 3 adet dükkanının Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayın Satış Yeri olarak Bolu Müftülüğüne tahsisinin uzatılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporun da görüşüldüğü toplantıda, söz konusu tahsisin uzatılmasının uygun olduğu belirtilen rapor oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda son olarak İl Özel İdaresi demirbaşına kayıtlı bulunan 14 AC 830 plakalı 2012 model Volkswagen ile 14 DH 112 plakalı 2013 model Mercedes-Benz marka Ambulansların İl Sağlık Müdürlüğüne devrinin yapılması talebi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.