Bolu 1. Amatör Küme 3.hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamladı. 11 takımın mücadele ettiği ligde A Grubunda mücadele eden Mengen Belediyespor haftayı bay geçerken, A Grubunda oynanan diğer iki maçta ise deplasman takımları kazandı. B Grubunda oynanan 3 karşılaşmada ise 1 beraberlik çıkarken, burada da ev sahipleri kazanan taraf oldu.

SANDALLARSPOR-YUMRUKAYASPOR: 4-1

Haftanın açılış maçında karşı karşıya gelen Sandallarspor ile Yumrukayaspor maçında 5 gol vardı. Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Sandallarspor rakibine karşı sahada basmadık yer bırakmazken, aradığı golü de 15. dakikada buldu ve 1-0 öne geçti. Attıkları golün moraliyle rakibini kendi sahasına hapis etmeye çalışan Sandallarspor, karşılaşmada ikinci golünü 28. dakika buldu ve farkı 2'ye çıkarttı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla bitecek diye beklenirken, Yumrukayaspor kontra ataktan bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi ve bu golde ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıda her iki takımda maça kontrollü başladı. Rakibine önde basarak pozisyon vermek istemeyen Yumrukayaspor oyuncuları rakibi karşısında fazla direnemeyince 60. dakika kalesinde üçüncü golü gördü ve skor 3-1'e geldi. Oldukça keyifli ve zevkli geçen mücadelenin 83. dakikasında Sandallarspor rakibi Yumrukayaspor karşısında bir gol daha bularak skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sandallarspor 90 dakika sonunda sahadan 4-1 galip ayrıldı ve ilk 3 puanını aldı.

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR-GEREDESPOR: 3-2

Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen Özel İdare Köroğluspor ile Geredespor arasında oynanan karşılaşmada 5 gol atılırken, 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf Özel İdare Köroğluspor oldu. Ligin ilk haftasında grubunun güçlü ekiplerinden Yeniçağaspor'a 3-2 mağlup olarak şansız bir yenilgi alan Özel İdare Köroğluspor, ligin 3.haftasında sahasında karşı karşıya geldiği şampiyonluğun güçlü adayların Geredespor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlasa da her iki takımda karşılıklı pozisyonlara girmesine rağmen birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve her iki takımda ilk 45 dakikada bulduğu gollerle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında özellikle orta Hakem Semih Güner'in yanlış düdükleri seyircileri çileden çıkardı. Hakem Güner'in takdir haklarını Geredespor lehine çalması, 2-1 Özel İdare galibiyeti sonrası ceza alanı içinde Adem'in kendini attığında verilen haksız penaltı kendisine yakışmadı. İl yarıda mükemmel yönetim gösteren Hakem Güner, ikinci yarıda böylesi kötü yönetimle seyircilerin tepkisini aldı. Her iki takımda kazanmak adına bir şeyler yaparken, rakibine karşı galibiyeti daha çok isteyen taraf Özel İdare Köroğluspor oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında da karşılıklı 1'er gol olurken, 2-2 devam eden maçın uzatma dakikalarında Geredesporlu kalecisinin rakibi ceza alanında düşürmesiyle kazanılan penaltı vuruşu golle sonuçlanınca, durum 3-2 oldu. Özel İdare Köroğluspor bulduğu bu golle sahadan 3-2 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 2'ye çıkartarak puanını 6 yaptı.

BOLU BELEDİYESPOR-KARACASUSPOR: 0-2

A Grubunda mücadele eden Karacasuspor ligin 3.haftasında karşı karşıya geldiği Bolu Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 3 haftanın ardından 3 puanla tanıştı. Ligin ilk haftasını bay geçen ve geçtiğimiz hafta oynadığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Karacasuspor haftalar sonra 2 gol birden atarak 3 puanın sahibi oldu. Maça istekli ve arzulu başlayan Karacasuspor rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtarak sağlı sollu ataklarla Bolu Belediyespor kalesinde gol aradı ve istediği golü 33.dakika da buldu. 33'üncü dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçen Karacasuspor ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamlayarak soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında Bolu Belediyespor beraberlik golü için Karacasuspor kalesine yüklenmeye başladı. Skoru denge getirmek için Karacasuspor kalesinde girdiği pozisyonlarla gol arayan Bolu Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamayınca Karacasuspor kontra ataktan bulduğu golle farkı 2'ye çıkarttı. Rakibi karşısında 2-0 önde bulunan Karacasuspor ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 haftanın ardından puanla tanıştı ve puanını 4'e çıkarttı.

KIZIKSPOR-YENİÇAĞASPOR: 0-0

Yeni sezon öncesi BAL Ligi için ideal bir kadro kurarak lige başlayan Yeniçağaspor, Geredespor engelinden sonra Kızıkspor ile de golsüz berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta aldığı Geredespor mağlubiyeti sonrası Kızıkspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Yeniçağaspor rakibine üstünlük sağlamayınca 90 dakika sonunda sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, iki takımda karşılıklı gol pozisyonlarına girse de istedikleri golleri bir türlü bulamadıklar ve ilk 45 dakika başladığı gibi sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında rakibine oranla biraz daha sahada ne yapmak istediğini bilen bir görüntü ortaya koyan Yeniçağaspor rakibi Kızıkspor'a üstünlük sağlamaya çalışsa da girdiği pozisyonlarda bir türlü golü bulamadı. Yeniçağaspor'un ataklarına kontra ataklarla cevap vermeye çalışan Kızıkspor ise son vuruşlarda etkisiz kalınca her iki takımda 90 dakika sonunda sahadan 1'er puanla ayrıldı. Kızıkspor ise aldığı 1 puanla puanını 7'e çıkartarak liderlik koltuğuna oturdu.

AŞAĞISOKU GENÇLİKSPOR-GÖYNÜK İDMANYURDU: 0-2

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Aşağısoku Gençlikspor ligin 3.haftasında sahasında konuk ettiği Göynük İdmanyurdu'na 2-0 mağlup oldu. Ligden şuana kadar oynadığı 2 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan Aşağısoku Gençlikspor 3 puan parolasıyla çıktığı Göynük İdmanyurdu maçından da boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, Göynük İdmanyurdu maçın henüz 10.dakikasında oyunun kontrolünü eline geçirerek rakibi Aşağısoku Gençlikspor kalesinde arka arkaya gol pozisyonlarına girdi. Maçın 25.dakika aradığı golü bulan Göynük İdmanyurdu rakibi karşısında 1-0 öne geçti ve bu golde ilk 45 dakikanın skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü için Göynük İdmanyurdu kalesine yüklenmeye çalışan Aşağısoku Gençlikspor girdiği pozisyonları bir türlü değerlendirmeyince maçın 66.dakikasında Göynük İdmanyurdu'nun organize atağında kalesinde ikinci golü gördü ve Göynük İdmanyurdu bu golle skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başa gol sesi çıkmayınca 90 dakika sonunda sahadan Göynük İdmanyurdu 2-0 galip ayrıldı. Aşağısoku Gençlikspor ise 3 puan hasretine bu haftada son veremezken, ümitlerini önümüzdeki haftalara bıraktı.