İlimizde etkili bir şekilde yağan kar yağışı sonrası amatör futbol da etkilenince karşılaşmalar 4 haftadır oynanamamıştı. Hem akademi liglerinde hem de amatör karşılaşmalara ara verilmesinin ardından ertelenen maçların bu hafta oynanması bekleniyor.

Haber Merkezi

Karaçayır'da ekipler kar temizleme çalışmasına başladı. Bolu'da etkili olan kar yağışı sonrası futbol maçları ertelenirken, takımlar maçlardan bir aydır uzak kalmıştı. Uzun süredir oynanamayan maçların ardından Karaçayır'da hummalı bir çalışma yapılıyor. Sentetik sahada bulunan karlar hem makineler hem de insan gücü ile temizlenmeye çalışılıyor.

MAÇLARI BU HAFTA OYNATMAK İSTİYORUZ

ASKF Başkanı Zeki Gökmen yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kar bizi maçlar yönünden çok etkiledi. Karşılaşmaları oynatamadık. İnşallah yetişirse maçları bu hafta oynatmak istiyoruz. Çalışmalarımız maç saatlerine kadar yapılacak. Sağ olsunlar Karaçayır'da görevli bulunan arkadaşlarımız bu konuda çok özveriler bizlerin maçları oynatması için her konuda destek oluyorlar. Sahalarımız maç oynamaya elverişli olduğu zaman takımlarımıza haber verip maçları oynatacağız. Büyük ihtimalde kaldığımız yerden bu hafta devam ederiz”