Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Merkezleri Değerlendirme Toplantısı için ilimizde bulunan Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ömer Altunsoy, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Sayın Ömer Kalkan İl Müdürlüğümüze ait tesislerde incelemelerde bulundu. İlk olarak İl Müdürlüğümüz hizmet binasında incelemelerde bulunan Altunsoy, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'den binada yapılan iyileştirme çalışmalarıyla, yenilenen ofislerle ilgili bilgiler aldı.

Geçtiğimiz günlerde geçici kabulü yapılan ve tefrişatı alınacak olan, Karaçayır Bölgesindeki 3000 seyirci kapasiteli spor salonunu ile halen yapımı devam eden Karaçayır Gençlik Merkezi inşaatını da gezen Altunsoy ve Kalkan, yüklenici firma yetkilileri tarafından teknik konularda bilgilendirildi. Daha sonra TOHM Merkezi ile TOHM bünyesindeki sporcuların antrenmanlarını sürdürdüğü Murat Canbaş Cimnastik Salonu'na geçen Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy, ildeki TOHM çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile birlikte bir süre antrenmanı takip eden Altunsoy antrenman sonunda sporcularla tek tek tokalaşarak tanıştı.

Gerede Kaymakamı Sayın Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar' ı ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ömer Altunsoy ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Sayın Ömer Kalkan; Gerede Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezi ve Kayaklı Koşu Pisti'nde incelemelerde bulundu. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'in de eşlik ettiği Gerede ziyaretinde Altunsoy, kayaklı koşu sporcularıyla tanışarak, antrenmanı bir süre takip etti. Gerede'deki spor tesisleri ve ilçedeki spor faaliyetleri hakkında yetkililer tarafından bilgilendirilen Altunsoy ve Kalkan, kar aracıyla, kayaklı koşu pistinde gözlemlerde bulunarak ilimizden ayrıldı. Haber Merkezi