Boluspor, PTT 1. Lig'in 6. haftasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından başladı. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, dönüşümlü gruplar halinde dar alanda taktiksel oyun geliştirici çalışma yaptı.

Ligin 6.haftasında Pazar günü sahasında Altınordu'yu konuk edecek olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından başladı. Günü tek çalışmayla sürdüren kırmızı-beyazlılar, gruplar halinde dönüşümlü taktiksel oyun geliştirici çalışma yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi. Erginer, oyuncularla yaptığı toplantıda Altınordu maçının önemine değindiği öğrenildi.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma ve açma germe hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise oyuncular teknik direktör Reha Erginer nezaretinde iki grup halinde dönüşümlü olarak dar alan oyunları oynadı. Taktiksel dar alan çalışmasının kırmızı-beyazlılar life kinetik çalışması yaptı. Antrenman stretching ile sona erdi.

Boluspor, Altınordu maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.