PTT 1'inci Lig'de Giresunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile birlikte galibiyeti bulunmayan üç takımdan biri olan Altınordu, 3 puanla Boluspor deplasmanında tanışmayı hedefliyor.

Rakibin iç sahada seyirci desteğini arkasına aldığını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Bu bizim için dezavantaj gibi görünse de, İzmir'deki stat sorunu nedeniyle her maçımızı deplasmanda oynamış gibiyiz. Artık kazanma vaktimiz geldi, Alanyaspor önündeki coşkuyla mücadele ederek galip gelen taraf olacağız” dedi.

Bolu'da pazar günü yağışlı bir hava olabileceğini söyleyen Eroğlu, Hava tahminlerine göre yağmur yağacak, zemin ağır olabilir, ancak önlemimizi aldık. Her türlü olumsuz şarta hazırız” diye belirtti. Şeytan'da sakat Rıza ve Timur dışında eksik yok.

SİNAN İDDİALI

Altınordu'da üç sezondur aralıksız olarak görev yapan Sinan Osmanoğlu, ligde iyi yerlere geleceklerini söyledi. İyi takım olduklarını belirten Sinan, Tek ihtiyacımız olan şey galibiyet. Kendimize güveniyor ve geleceğe güvenle bakıyoruz” dedi. PTT 1'inci Ligi'nin son iki sezonda iki şampiyonluk kazandıkları 2'nci ve 3'üncü Lig'e göre çok daha farklı yapıda olduğunu da sözlerine ekleyen stoper, Süper Lig deneyimine sahip oyunculardan kurulu rakiplerimiz var. Ancak maçları isimler değil, takımlar kazanır. Son iki sezonda rekorlar kırarak kazandığımız iki şampiyonlukla da bunu ispatladık. Şimdi yepyeni bir ligdeyiz. Alışma dönemini de geride bıraktık. Bu takımla Süper Lige çıkmak istiyoruz” diye ifade etti.