Boluspor, PTT 1'inci ligin 23'üncü haftasında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlıların zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1– 0 önde kapattığı karşılaşmada Altınordu'yu 2-1 mağlup etti. Ev sahibin Arif ile attığı gole İsmail Haktan ile cevap veren kırmızı beyazlılar, İzmir'den altın değerinde 3 puan çıkardı. Boluspor, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 31'e yükselterek üst sıralar için tekrar ümitlendi.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer sahaya Özkan Karabulut, Mehmet Kuruoğlu, Ömer Alp, Nurettin, Deniz, İshak Çakmak, Bilal Gülden, Kibong, Murat, Emre Kılınç, Prijovic on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Reha Erginer, sarı kart cezaları bulunan iki stoper Serkan ve Luiz Henrique'nin yerine Mehmet Kuruoğlu ve Ömer Alp Kulga'ya formayı teslim etti. Boluspor'a devre arasında Denizlispor'dan transfer olan Ömer Alp, Boluspor formasını ilk kez giydi. Kaleci Özkan Karabulut'ta Samsunspor, Adana Demirspor ve Bucaspor karşılaşmalarının ardından Erdi Yokuşlu'dan kaleyi teslim aldı. Kırmızı beyazlılarda İsmail Haktan Odabaşı'nın yokluğunda genç oyuncu Emre Kılınç sahaya kaptan olarak çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında Boluspor oyunu Altınordu sahasına yıkan taraf oldu. İlk 20 dakika itibariyle her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. Boluspor ilk ciddi atağını mücadelenin 21'inci dakikasında yakaladı. Murat'ın sert ortasında kafayı vuramayan Prijovic, kırmızı beyazlıların ilk ciddi atağını oluşturdu. Boluspor, karşılaşmanın 27'inci dakikasında golü buldu. Emre Kılınç'ın düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu kullanan İshak, topu ceza sahası içinde Mehmet Kuruoğlu ile buluşturdu. Mehmet Kuruoğlu şık bir kafa vuruşuyla topu Altınordu ağları ile buluşturdu. Boluspor bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. Boluspor bulduğu golden sonra oyunun kontrolünün tamamen eline aldı. Boluspor'dan Bilal, rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle 43'üncü dakikada sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısına dakika ilave edildi. 45+1'inci dakikada Boluspor'dan Kibong sarı kart gördü. İlk yarıda başka gol olmayınca Boluspor soyunma odasına 1–0 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi takım Altınordu başladı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Altınordu daha iyi başlayan taraf oldu. Boluspor oyunun ikinci yarısında, Altınordu ataklarını kendi sahasında kabul etti. Kırmızı beyazlılar, özellikle kontra ataklarla rakip kalede pozisyon bulmaya çalıştı. Mücadelenin 60 dakikası Boluspor'un 1-0 üstünlüğüyle geçildi. Karşılaşmanın 65'inci dakikasında Altınordu, Arif'in attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu golün ardından teknik direktör Reha Erginer, Emre'yi oyundan aldı, İsmail Haktan'ı oyuna aldı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Boluspor bir kez daha öne geçti. Kibong'un ara pasını çok iyi takip ede n İsmail Haktan, plase bir vuruşla Boluspor'u tekrar öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada Boluspor 2-1 öne geçen taraf oldu. 77'inci dakikada Boluspor 2'inci oyuncu değişikliğini yaptı. Prijovic oyundan çıktı, Kenan Şahin oyuna girdi. Boluspor, 80'inci dakikada 3'üncü gole çok yaklaştı. İsmail'in ortaladığı topta kaleci ile karşı karşıya kalan Kenan'ın sert şutunu Tolgahan kornere gönderdi. Karşılaşmanın sonlarına doğru Altınordu bütün riskleri alarak Boluspor kalesine yüklenmeye başladı. Kırmızı beyazlılar, kontra ataklardan pozisyon bulmaya çalıştı. Altınordu, karşılaşmanın 88'inci dakikasında tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Bahattin'in sert şutu farklı bir şekilde auta çıktı. Boluspor'dan İsmail Haktan karşılaşmanın 88'inci dakikasında karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. Karşılaşmanın 89'uncu dakikasında Boluspor 3'üncü oyuncu değişikliğini yaptı. Murat Gürbüzerol oyundan çıktı, Serkan Şirin oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. 90+1'inci dakikada Boluspor 3'üncü gole bir kez daha çok yaklaştı. Kaleci ile karşı karşıya kalan İsmail Haktan, topu kaleciye nişanlayınca kırmızı beyazlılar mutlak bir golden daha oldu. Son dakikalarda Nurettin'in ara pasına kayarak vurmak isteyen İsmail Haktan topu auta yolladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Altınordu'yu deplasmanda 2-1 mağlup etti. Boluspor, aldığı 3 puanın ardından puanını 31'e yükseltti. Boluspor, PTT 1'inci ligin 24'üncü haftasında kendi sahasında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. (Haber Merkezi)