Elit U17 Akademi Ligi'nde Altın çocuklar deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken rakibine ilk yarıda teslim olurken, temsilcimiz aldığı sonuçla hayal kırıklığı yaşattı.

Boluspor'un altın çocukları deplasmandan eli boş dönüyor. U17 Elit Akademi Liginde şampiyonluğun en büyük adayı olan olarak gösterilirken, Boluspor U17 sezona Teknik Sorumlu Salih Yorulmaz ile merhaba dedi. Şampiyon çocuklar Kasımpaşa maçında aldığı sonuç herkesi üzdü.

İki sezondur Türkiye Şampiyonalarında fırtınalar estiren temsilcimiz tüm otoritelerin takip ettiği takım olmuştu. Kadrosunu koruyup takviyelerle sezona merhaba diyen Altın Çocuklar, Kasımpaşa karşısında 7'inci dakikada kalesinde Taha Batuhan ilk golü Boluspor kalesine gönderdi. Bu golün ardından 27'inci dakikada Şafak Tankut Kasımpaşa takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda ev sahibi ekip üstün bir oyun ortaya koyarken 33'üncü dakikada ilk golün sahibi Taha Batuhan durumu 3-0 yaparken, devrede bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca Kasımpaşa U17 Boluspor'un Altın Çocuklarını 3-0 mağlup etmeyi başardı. Şampiyon çocuklar iki senede kalelerinde bir maçta görmedikleri 3 golü sezonun ilk maçında görerek hayal kırıklığı yaşattılar. Fahri GÜNDÜZ