Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonasında kupayı alarak Bolu'yu grurlandıran U15 takımımız, Avrupa Şampiyonası öncesi ligdeki üçüncü yarı maçlarına devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, kendi sahasında Ankaragücü'nü 3-0'lık ne tskorla geçmeyi başardı.
Coca Cola Gelişim Liginde İç Anadolu bölgesinde maçlarına devam eden Boluspor U15 takımı, sahasında Ankaragücü takımını konuk etti. Ligin bitimine 3 maç kala maç eksikliği ile liderliğine devam eden kırmızı beyazlılar, sezonunun üçüncü devresinde başkent temsilcisi ile karşılaştı. İlk yarıya hızlı başlayan Boluspor U15 takımı kaptan Muhammet Şura'nın akıl dolu kafa vuruşu ile maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Boluspor U15 ikinci yarıya da etkili başladı. Oyunun hemen başında rakip alanda daha çok topla oynayıp ikinci golü aradı. Boluspor atağında içeriye doğru yapılan ortada ceza sahası içinde uzun boyunu iyi değerlendiren golcü Hazal kafa ile topu önüne indirdi. Kalecide yaklaşamayınca sert vuruşla topu ağlara gönderdi. Skoru 2-0'a getiren kırmızı beyazlılar, ligde rakibi ile üçüncü maçı yaptığı mücadelede farkını bir kez daha ortaya koydu. Hakan'ın sol taraftan etkili atağında ceza sahasına topla girince rakibini karşısında gördüğü anda topu çekmesi ile Ankaragücülü oyuncunun sert müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Maçın hakemi de penaltı noktasını gösterdi.
Penaltı atışını son bölümlerde oyuna giren Hüseyin Alp, kullanırken bu oyuncunun sert vuruşunda topu ağlara gönderdi skoru da 3-0 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken Boluspor U15 takımı, güçlü rakibini de 3 gol ile mağlup edip ligin üçüncü yarısını da maç eksiği ile lider tamamlamayı garantiledi.