Türkiye şampiyonasına gitmeye hazırlanan Boluspor U15 takımına akşam yaptığı antrenman öncesinde, Boluspor A takımının futbolcuları sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
2013-2014 futbol sezonunda Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginde liginde,rakiplerine fark atıp uzak ara lider tamamlayıp şampiyon olan Boluspor U15 takımı şampiyonaya hazır. Son çalışmasını tesislerde yapan kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz akşam sürprizle moral depoladı. Liglerde başarılı bir sezon geçirmesinin ardından tafralı tarafsız herkesin taktirini kazanan U15 takımına, Boluspor futbol takımından da destek geldi.
Türkiye şampiyonasına gitmeden genç oyuncuları antrenmanda ziyaret eden takım kaptanı Atacan, Ali, Alp, Sercan, Cemil, Hakan, Adem ve İsmail yaptıkları sürprizle, genç oyunculara moral aşıladı. A takım oyuncuları, U15 takımının çalışmasını da bir süre izlediler. U15 takımının genç yıldızları ile de görüşmeler yapan Bolusporlu oyuncular cumartesi günü oynanacak olan Gaziantepspor maçı içinde başarılar dilediler. Kırmızı beyazlı oyuncuların sürprizi karşısında sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yapan antrenör Yılmaz Özen, Çocuklarıma ağabeyleri antrenmana gelerek şampiyonanın ilk maçında başarılar dilediler. Çocuklarımda onlara Orduspor maçında basarılar diledi. Sağ olun ağabeylerimize takımım adına teşekkür ederim” dedi.