Geçen sezon şampiyon olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Boluspor U16 takımı, ligde iki de iki yaparak puanını 6'ya çıkardı. Ankaragücü engelini ikisi duran toptan olmak üzere 3 golle geçen Boluspor U16 takımı, puanını 6'ya çıkardı.

Geçtiğimiz sezon Boluspor U15 takımı olarak yaşadıkları şampiyonluğun ardından kadro olarak U16 ligine başlayan Boluspor'un şampiyon çocukları, Osmanlıspor deplasmanından 3 puanla dönmüştü.

Kırmızı beyazlıların rakipleri, Bolusor U16 takımına karşı bu sezon daha çok defans güvenliğini öncelikli tuttukları Ankaragücü maçında belli oldu. Pazar günü oynanan maçta maça hızlı başlayan ve golü düşünen Boluspor U16 takımı, Ankaragücü kalesine gol için yüklendi. Boluspor kalesine ender ataklarla gelen sarı lacivertliler pozisyon bulmakta zorlanırken, Boluspor aradığı golü de serbest atıştan buldu. Devrenin son dakikasında ceza sahası üzerinde kazanılan faul atışında topun başına geçen Kutay sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada 1-0 önde olmanın avantajı ile ikinci devreye başlayan Boluspor U16 takımı ikinci gol için Ankaragücü kalesine yüklendi. Birçok gol pozisyondan sonuç alamayan kırmızı beyazlılar ikinci golü de yine serbest atıştan kazandı. Bu defa topun başına geçen Emre Çolak sert ve düzgün bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı yere topu gönderince skoru da 2-0 getirdi. Karşılaşma da istediği skoru bulan Boluspor, maçın son dakikasında Ufuk ile bir gol daha buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maçı 3-0 net bir skorla kazanan kırmızı beyazlılar, iki haftada aldığı iki galibiyetle yoluna devam etti.