İç Anadolu Bölgesi Gelişim lig de şampiyonluk mücadelesi veren Lider Boluspor U16, sahasında Erciyespor ile karşılaşırken şansız bir mağlubiyet aldı. Hakem kararlarının çok tartışıldığı maçta, kırmızı beyazlılar kendi kalesine attığı golle mağlup oldu.

Boluspor U16 sahasında Erciyespor U16 ile karşılaşırken, Altın çocuklar şok bir mağlubiyet aldı. Mağlubiyetin yanında kırmızı beyazlılara gösterilen kartlarla birlikte U16 Boluspor'un verilmeyen penaltısı maçın önüne geçti. İç Anadolu Bölgesinde grubunda Erciyesspor ile karşılaşmadan önce 3 puan önde olup, bir maçı eksik olan Altın Çocuklar Erciyesspor maçında adeta durduruldu.

Kırmızı Beyazlı oyunculara 6 sarı kart, bir kırmızı kart gösterilirken verilmeyen penaltı maça damga vurdu. 23'üncü hafta da 53 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kırmız Beyazlıların maçlarında bundan önceki haftalarda da hakem kararları, sert futbol öne çıkan etkenler olmuştu. Rakibin sert oyunu karşısında oyundan düşen verilmeyen penaltılar sonrası kendi kalesine attığı gole sahasında Erciyespor ‘a mağlup olan Boluspor U16 haftayı moralsiz kapadı.

Rakiplerine oranla bir karşılaşması eksik olan kırmızı beyazlıların erteleme maçı ligin sonuna atılması dikkatlerden kaçmıyor. (Haber Merkezi)