Boluspor U14 takımı Elit Ligde sahasında lider Beşiktaş'ı konuk etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz son haftalardaki çıkışını ve iyi futbolunu lider Beşiktaş'a karşı da sürdürürken, mili oyuncusu Hazar'ın attığı golle de üç puanı alıp puanını 34 ‘e yükseltti. Fenerbahçe ya karşı oynadıkları iyi futbolla beraberlik alan Boluspor, Beşiktaş'ı da kendi sahasında yenerek bir zafere imza attı.
Lider Beşiktaş'ı evinde akademi ligde konuk eden Boluspor U14 takımı oynadığı futbola hem Beşiktaş'a ders verdi. Hem de taraftarına üç puan hediye etti. Üç büyüklere karşı oynadığı futbola dikkatleri üzerine çekip alkış alan Boluspor U14, lideri 25'inci dakikada bulduğu golle yenmeyi başardı. İlk yarıda futbolu ile lider Beşiktaş'a sahayı dar eden altın çocuklar, birçok pozisyondan da yararlanmadı. Milli takımlar kampından dönen Hazar ve Kutay sahaya ilk on birde çıkarken maçında tek golünü milli oyuncu Hazar attı.
İlk yarı ekibimizin üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarıda Boluspor rakibi karşısında alan daraltıp, geniş alanlar bırakmazken Beşiktaş da beraberlik golü için Boluspor kalesine yüklendi. Kırmızı beyazlı altın çocuklar pozisyonlara rakipten önce müdahale edip kalesini gole adeta kapatırken, hakemin bitiş düdüğünün ardından lider Beşiktaş'a Bolu'da bir mağlubiyet tattırıp üst sıralarda da bir yara verirken, geriden gelen takımları da ümitlendirmiş oldu.
Karşılaşma sonunda U14 takımı oyuncuları velileri galibiyeti kutlarken, hocaları Yılmaz Özen'i de tebrik ettiler. Alınan galibiyetten dolayı futbolcu velisi Hanım Eli Lokantası sahibi oyunculara galibiyet yemeği için söz verdi.