Nike Premier Cup U15 Avrupa şampiyonası için Avusturya'nın Viyana kentine giden Boluspor U15 takımımızı kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Akşam saatlerinde şampiyonaya katılan tüm takımların katıldığı bir gala düzenlenirken bir taraftan da grup kuralara çekilerek fikstür belirlendi.
Boluspor U15 takımı Nike Premier Cup U15 şampiyonasında Avrupa'nın devlerini bekliyor. Türkiye şampiyonu olmak için bir çok güçlü takımı geri bırakarak adını Avrupa'ya yazdıran altın çocuklar şimdide Avrupa'nın devlerine karşı mücadele edecek. Sabah saatlerinde kampa girerek maç saatlerini beklemeye başladı. Kura çekimi sonrası ilk maçını 2 Mayıs 2014 Cuma günü saat 11:00'de Avusturya Wien ile yapacak olan Boluspor U15 ikinci maçını saat 16:00da OFK Belgrad iler yapacak
Altın çocuklar çekilen kuradan dolayı biz zoru severiz bizim için rakip fark etmez sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız” diye mesaj veren altın çocuklar kura çekimi öncesi yaşanan heyecanı ve fotoğraf karelerini okurlarımızla paylaşıyoruz.

Bolu Takip – Fahri GÜNDÜZ