Transferde isimi bu günlerde Altunorduspor ile anılan tecrübeli oyuncu Alp Ergin, kendisi ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi. Şu anda Boluspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Alp Ergin, Bana gelen bir teklif yok” dedi.
Kamuoyunda sıkça adı İzmir temsilcisi Altunorduspor İle anılan Alp Ergin, Bir takım haberler kamuoyunda çıkıyor. Bende sizin gibi basından duyuyorum. Bana gelen resmi bir şey yok. Bir teklif de olmadı” dedi.
Kırmızı beyazlı ekibin oyuncusu olduğunu hatırlatan Alp Ergin, Ben halen Boluspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Sözleşmem devam ederken başka takımlarla görüşmem yanlış olur. Hem şuan hocamız belli olmadı. O'nun belli olmasıyla birlik de yöneticilerimizde benimle oturup kararlarını verirler. Ondan sonraki görüşmeler neyi getirir bilemiyorum. Önümüzdeki günler her şeyi belli edecektir” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibin en istikrarlı oyuncusu olan Alp Ergin, 35 maçın 34'ünde görev yaparken, 2 bin 924 dakika sahada kaldı ve hiç kart görmeden sezonu tamamladı.