Transferin hızlı takımı, Boluspor'un yıldız oyuncusuna kancayı taktı. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde transfer piyasasını adeta altüst eden Ankaraspor'un şimdiki hedefi Alp Ergin oldu.
Transfer konusunda Boluspor'da sessizlik devam ederken, takım kaptanı Alp Ergin'e Ankaraspor talip oluyor. Transfer sezonuna adeta bomba gibi giren başkent temsilcisi Mehmet Yıldız, Muhamet Reis, Ahmet Şahin'in ardından şimdide Alp Ergin'i kadrosuna katmak istiyor. Teknik Direktör Osman Özköylü'nün alınması yönünde kulüp yönetimine ısrarcı olurken, Ankaraspor'un Boluspor'un kapısını çalması bekleniyor.
Kırmızı beyazlı ekibimizle 1 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli oyuncu ile ilgili yönetim kurulunun nasıl bir karar vereceği merak edilirken, Teknik Direktör Reha Erginerin'de takım hakkında vereceği rapora göre Alp Ergin'in durumu belli olaçak.
Boluspor'a geldiği günden bu yana istikrarlı futbolu ile takımını sırtlayan oyuncuların başını çeken Alp Ergin, oynadığı futbolla bir çok takımın transfer listesine girmişti. Tecrübeli oyuncu ile ilgili Ankaraspor'un diğer takımlara göre, biraz daha önde oldugu söyleniyor.