Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşanabilir ve temiz bir Gerede için Gerede Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara destek olmasını istedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredelilerin evsel atıklarını ağızları bağlı poşetlerde akşam 20.00-23.00 suları arasında çıkarmaları gerektiğini belirterek, 'Temizlik İmandandır' düsturuna uygun olarak yaşanabilir ve temiz bir Gerede için Belediyemizce yapılan çalışmalara değerli hemşehrilerimizin de destek olması, kurallara uygun davranarak yardımcı olması hasebiyle evsel atıkların ağızları bağlı olarak poşetle akşam 20.00-22.00 saatleri arasında çıkarmalarını; ayrıca Mesire alanlarında yapılan pikniklerin ardından çevremizde oluşacak kirliliğe sebebiyet vermemek için piknik sonunda evsel atıkların poşetlenerek çöp konteynırlarına bırakılması hususunda değerli hemşehrilerimizin hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kurallara uymayarak çöp poşetlerini gündüz çıkaran hemşehrilerimiz olduğu takdirde tespitler yapılarak cezai müeyyide uygulanacağının altını çizerek, değerli hemşehrilerinin cezai müeyyide ile karşılaşmamaları için gerekli hassasiyeti göstermelerini önemle rica etti. Haber Merkezi