Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2015 yılı yatırım programında yer alan Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi sitesi yönetimlerinin bilgilendirme toplantısına katıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2015 yılı yatırım programında yer alan Organize Sanayi Bölgesi ve Sanayi Sitesi yönetimlerinin bilgilendirme toplantısına katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Fikri Işık'ın katılıp katılımcılara konuşma yaptığı toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan ve Genel Müdür Yaşar Öztürk katılırken, Başkan Mustafa Allar, Gerede Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunlarını bildirdi.

Allar, Karma Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalaşma ile ilgili çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katıldığı toplantıya katılarak orada Deri ve Karma OSB ile ilgili görüşmeler yaptık. Bakanlığın hangi konularda destek vereceğini öğrendik. Organize sanayilerin durumu ve gelişmeleri ile ilgili hangi alanlarda nasıl destek verileceği hakkında bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.

Allar, toplantıda atıl durumdaki organize sanayilerin aktif hale nasıl getirileceği durum değerlendirme toplantısı yapıldığını vurgulayarak, toplantıda Gerede ekibi olarak alt yapısı devam eden Deri OSB ve Karma OSB hakkında Bakanımızla görüşme fırsatı bulduklarını kaydetti. Haber Merkezi