CHP Milletvekili Tanju Özcan, Başkan Yılmaz'ın bir dönem daha Belediye Başkanı seçilmesi halinde başta kendi partilileri olmak üzere basın, siyaset ve ticaret alanında şuan yanında durmayanların şerrinden nasibini alacağını belirterek, Bunu herkes biliyor. Gözü dönmüş durumda. Şimdi bugünlerde yanında durmayan herkesi hedef seçmiş. Gazetecileri bitirmeye çalışacak bunu söylüyor, kendisine oy vermeyen esnafa nasıl zarar veririm planları yapıyor. Kendisiyle siyaseten yol yürümeyen insanları nasıl tasfiye ederim, nasıl zarar veririm planları yapıyor. Allah korusun bu bir dönem daha seçilirse bugün azarladığı esnafı ayrın sokak ortasında tokatlamaya bile kalkar. Bu kadar gözü dönmüş durumda. Allah onun şerrinden Bolu'yu korusun” diye konuştu.
“Gazeteciler, esnaf ve siyasiler Yılmaz'ın şerrinden nasibini alacak” diyen CHP Milletvekili Özcan, Yılmaz'ın özellikle bu kesimleri kendisine hedef seçtiğini söyledi.
Chp Milletvekili Tanju Özcan, seçmenin karar verdiğini ve Belediye Başkanı Yılmaz'a bu seçimlerde emeklilik yolunun göründüğünü belirterek Allah korusun, eğer yeniden seçilirse Allah, Yılmaz'ın ustalık döneminden Bolu'yu ve Boluluları korusun” dedi. Özcan şunları söyledi:
“ALLAH, USTALIK DÖNEMİNDEN KORUSUN”
“Allah korusun, öyle bir emare görünmüyor, Alaaddin Yılmaz Bolu'da emekliye ayrılacak gibi duruyor, seçmen kararını vermiş ama Allah Alaaddin Yılmaz'ın ustalık döneminden Bolu'yu ve Boluluları korusun. Çıraklık dönemine insanları kapının önüne koyarak, Belediye çalışanlarını kapının önüne koyarak başladı. Kalfalık döneminde esnafı her türlü zorluğu çıkarttı. Sanayi esnafından tutun, Pazar yeri esnafına kadar herkesi değişik maceralara sürüklemeye kalktı. ‘Ben yaptım, oldu' mantığıyla hareket etti. Kalfalık döneminde ‘Bolu'nun kabadayısı benim' demeye başladı. Allah korusun, eğer bir kez daha Belediye Başkanı seçilirse 3. Dönemde vay Bolu'nun haline. Başta kendi partilileri olmak üzere, Bolu'daki esnaf da, sanayici de Alaaddin Yılmaz'ın şerrinden nasibini alacak. Bunu herkes biliyor aslında. Gözü dönmüş durumda. Şimdi bugünlerde yanında durmayan herkesi hedef seçmiş. Gazetecileri bitirmeye çalışacak bunu söylüyor, kendisine oy vermeyen esnafa nasıl zarar veririm planları yapıyor. Kendisiyle siyaseten yol yürümeyen insanları nasıl tasfiye ederim, nasıl zarar veririm planları yapıyor. Allah korusun bu bir dönem daha seçilirse bugün azarladığı esnafı ayrın sokak ortasında tokatlamaya bile kalkar. Bu kadar gözü dönmüş durumda. Allah onun şerrinden Bolu'yu korusun”
“YILMAZ, GÜNLÜK 17 BİN LİRA HARCIYOR”
Yılmaz'ın Belediye bütçesinden günlük 17 bin lira harcama yaptığını da söyleyen Özcan, eski vali Halil İbrahim Akpınar'ın da gitmeden önce bu konuyu gündeme getirdiğini söyledi. Özcan, Temsil ve Ağırlama gideri adı altında eş dost ağırlama bütçesi 2014'de 6 milyon TL. Günlüğü 17 bin liraya geliyor. Günlük harcaması, belediyeye yükü Alaaddin Yılmaz'ın 17 bin lira. Kendi harcamaları bunlar. 17 bin liraya aylık 300 liradan 60 çocuğa burs verirsiniz. 17 bin lira demek 25 ailenin asgari ücretle geçinmesi demek. 365 günle çarpınca bu rakam 6 milyon lira yapıyor.
Eski vali Halil İbrahim Akpınar vardı Bolu'da. Giderken bir şey söylemişti, 4 yıl önce. Demişti ki Bu Belediye Başkanı'nın yıllık temsil ve ağırlama gideri harcaması 3 trilyon yaklaşık” demişti. Böyle bir şey olabilir mi” demişti. Bir Vali söylemişti bunu. Ben de soruyorum. Alaaddin yılmaz olarak senin ne hakkın var Bolu'daki insanların su parasıyla, tabela, emlak vergilerini, harçlarını kendi keyfin için kullanmaya? Biz her gün A