Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başlattığı kamu kurumu ziyaretlerine devam ediyor.
Gerede AKP İlçe Başkan Ali Şafak ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'ı makamında ziyaret ederek, seçim gündemine değin çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.
Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı'nı makam odasında ağırlayan Başkan Baygın, Seçim yaklaşıyor. Kamuoyunda farklı bir heyecan görüyoruz. Görüşmelerde bulunduğumuz arkadaşlarımız ve dostlarımız, 30 Mart tarihine odaklanmış durumda. 30 Mart tarihine kadar gerçekleştirecek olduğunuz toplantılar, seçim odaklı görüşmelerle geçecek. Bizler, her zaman Gerede'nin kazanmasından yanayız. Yeni dönemde aday olmayacağımı kamuoyuna duyurdum ama Gerede'nin kazanacağı tüm hizmetlere gönülden destek vereceğimi de belirtmek isterim. Sizlerin, yerinde kararlarla iyi bir zamanlama programı yaparak çalışmalara başladığınızı görüyorum. Siyasetin gecesi gündüzü yoktur, hele ki seçim dönemlerinde dinlenmeye dahi vakit bulunmadığı zamanlar oluyor. Sizlerin büyük sorumluluklar içeren görevleriniz var, Allah yardımcınız olsun” dedi.
Olumlu dilekleri hasebiyle teşkilatı adına Başkan Baygın'a teşekkürlerini kaydeden Şafak, Siyasi tecrübeleriniz ışığında, bizleri aydınlattınız. Halkımızdan aldığımız güven gücüyle, hedeflerimize yoğunlaştık. İlk toplantımızda da dile getirdiğimiz üzere, bizim ‘yalnızca' bir gayemiz var. Bu gayemiz, seçimi tekrardan kazanmak ve hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.