Bolu, tarihinin en başarılı Valisini kaybetti! Ahmet Zahteroğulları merkeze alındı. Oysaki Bolu için çok projesi, çok planları vardı. Zahteroğulları'nın Bolu için hayalleri vardı ve bu hayalleri söküp aldılar. Bolu çok büyük bir ismi kaybetti!

Bolu Takip - Haber/Yorum

Bir daha Bolu'ya böyle bir Vali gelir mi, gelmez; Çünkü Bolu'yu herkesten daha iyi tanıyordu Ahmet Zahteroğulları. Deprem sonrası Bolu'nun İl Gelişim Planı'nı ezbere bilen, Bolu'nun yol haritasına hakim olan bir Vali idi. Her şeyden önemlisi, ilk defa Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekilleri uyum içerisindeydiler; Gerginlik değil, ‘gelecek' için kafa kafaya vermişlerdi. Şimdi ne oldu, sandalyenin bir bacağı kırıldı!

Merkeze alındığını duyan Zahteroğulları bütün düşüncelerini bir cümleye sığdırdı aslında Allah var, gam yok” diyerek. Kaybeden Zahteroğulları olmadı, kaybeden Bolu oldu! Bolu şimdi ne yapacak; Yine ‘gelen ağam, giden paşam' mı diyecek? Yoksa isyan mı edecek? İsyan etse de, kime edecek, ne değişecek?

Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf odaları, sivil toplum örgütleri, turizmciler… Sizlerde düşünün, yürüdüğünüz yolda size omuz veren böyle bir Vali bir daha görebilecek misiniz?

Sağlık çalışanları, eğitimciler ve tüm kamu kurumlarının çalışanları… Sizlerde düşünün, böyle samimi, mütevazi ve başarıdan yana tavır takınan bir mesai arkadaşınız bir daha gelecek mi?

Bolu'nun geleceği için kafa patlatırken, tarafsızlığından da taviz vermeyen Ahmet Zahteroğulları gidiyor; Bu gidişle Bolu ‘Duraklama Dönemine', hatta ‘Gerileme Dönemine' girecektir. Çünkü Bolu'nun Valisi bilgi ve birikimiyle birlikte gidiyor. Yeni gelecek Vali'ye sadece Bolu'yu anlatmak bile 6 aylık zaman kaybı demek. Diğer taraftan Bolu'da, yeni Vali'nin yoğurt yiyiş şeklini öğrenecek!

Önümüz seçim ve Bolu için fikirler yine havada uçuşur, bazıları da belki gerçekleşir ama dedik ya; Sandalyenin bir bacağı kırıldı!

Kötü haber duyulunca sevenlerinden çok sayıda mesaj alan Valimiz, Değerli dostlarım; Çok sayıda tweet alıyorum. Hepsi için çok teşekkür ediyorum. Gelmek kadar gitmek de var. Her şeyin hakkımızda hayırlısı olsun” diye cevap vererek alçak gönüllülüğünü bir kez daha ortaya koydu.

Yapacak bir şey yok; Zahteroğulları'nı Bolu'ya yakışır şekilde uğurlayacağız, arkasından el sallayarak ‘yolun açık olsun' diyeceğiz. Sonra başımızı yumruklarımızın arasına alıp, Bolu'nun bahtına tüküreceğiz!