“ALLAH ALAADDİN YILMAZ'A GÜÇ KUVVET VERSİN Kİ;
O'DA BİZE BAKMAYA DEVAM ETSİN”
40 bin dönüm arazinin Seben Göleti'nden sulanması için projenin ihaleye çıkartılacağını müjdeleyen Bakan Veysel Eroğlu'na teşekkür eden Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Alaaddin Yılmaz için de ‘çok özel' sözler kullandı. Özbağ, İl Belediyesi bizim gibi küçük belediyelere her fırsatta destek veriyor. Başkan Yılmaz sayesinde Bolu'nun en ücra yerlerine hizmet götürdüğümüz zamanlar oldu. Allah Alaaddin Yılmaz'a güç kuvvet versin ki; O'da bize bakmaya devam etsin” dedi.
Hafta sonu ilimize gelerek Abant'ta toplantıya katılan, ardından Bolu Belediyesi'nin yaptırdığı Çok Amaçlı Salon'un açılışında bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adeta Bolu için bir hediye paketi sunmuştu. Bolu'ya 19 tane müjde veren Bakan Eroğlu'nun müjdelerinden biri de; Seben'deki 40 bin dönüm arazinin sulanması için Seben Göleti'nin projelendirileceğinin sözünü vermesi oldu. Bu müjdeye en çok sevinen Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, sıcağı sıcağına Bakan Eroğlu'na teşekkür ederek, Bu proje hayata geçtiğinde Seben adeta evrim geçirecektir ve büyük bir cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.
İlçenin beklediği haberi sonunda Bakan Veysel Eroğlu'ndan duymanın mutluluğunu yaşayan Süleyman Özbağ, Bakanımızın verdiği söz ile proje hayata geçtiğinde; Seben Göleti'nden yaklaşık 40 bin dönüm arazı sulanmış olacak. 40 bin dönümün sulanması demek; Seben'in gelirinin misli-misli artması demektir. Seben gelecekte cazibe merkezi haline gelecektir” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE'DE BİR İLK…”
Seben Belediyesi olarak 2004 yılından bu yana çok mesafe kat ettiklerini vurgulayan Süleyman Özbağ, Belediye'nin gelirini o günden bu yana 5 kat arttırdıklarını söyledi. Özbağ Seben gibi küçük belediyelerin ayakta durmak için büyük emek sarf ettiğini ifade ederek Türkiye'deki bir ilkin Bolu'da gerçekleştirildiğini vurguladı. Alaaddin Yılmaz'ın öncülüğünde Bolu'daki tüm AK Partili belediye başkanlarının her ay düzenli olarak bir ilçede toplandığını ve bu toplantılarda ilçelerin sorunlarına çözüm arandığını söyleyen Özbağ, İl Belediyesi'nin imkanları ilçelerden çok daha fazla. Başkan Yılmaz'dan Allah razı olsun; Bolu Belediyesi'nin bu yoğun temposuna rağmen halen daha bizim sorunlarımıza da destek olmaya çalışıyor. Allah O'na güç kuvvet versin ki; O'da bize bakmaya devam etsin” dedi.