Takımımız 20 günlük kamptan sonra yeni transferlerimiz Dixon ve Muhammet‘li kadromuz ne yapacak derken, Muhammettin sakatlığı ilk olumsuz haberdi.
Kadroları gördüğümüzde ilk devreyi bitiren kadrodan Savaş, Cemil, zorunlu olarak Gencer, Eser, 11'de yoktu. İlk yarı performansını beğenmediğimiz Serdar, Engin, Cihan, İskender ilk 11'de gördük. Oğuz hoca 4-3-3 dizilişi ile önde değişerek oynayan Ali, İskender ve Djiehoua üçlüsü ve arkadan soldan Cihan destekli bir hücum hattı ile oynayarak oyunu iki bölgede kabul ederek başladı.
Karşılaşmada ilk 10 dakikalık bölümden sonra Adana Demirspor topa daha çok sahip olarak ve iki kenar bekleri oyuna girmeye başladı. Mustafa Uğur hoca geldiğinden sonra daha çok hücuma çıkan bu beklere karşı Ali, Djiehoua ve İskender geri gelmeye başlayınca hücum etkinliğimiz ortadan kayboldu.
Adana Demirspor takımını izleyen kimse bu beklerin çok hücuma çıktığını, etkili ortalar yaptığını Oğuz hocaya belirtmesi lazımdı diye düşünüyorum.
Oğuz Çetin hocam ikinci yarı yaptığı İskender ve Cihan değişikliği doğru tercihti ama buradan Oğuz hocama şunu belirtmek isterim; Hocam sahaya bir 11 çıkarmak zorundasın. Bunu da bütün oyunculara kabul ettirmek zorundasın. Her oyuncuyu memnun etmek bu takımın aleyhine olur. İskender'i sağ kenar veya sol kenar, Ali'yi kenarda öyle verimli olmadıkları pozisyonda oynatırsan, bu herkesin zararına olur.
Ali'nin mucize attığı gol olmasa bizim için sıkıntılı olan maç daha da sıkıntıyı arttıracaktı.
Hocam takımla bir aya yakın beraber çalıştın. Artık oyuncuların futbol ve kişisel özelliklerini tanımışındır. Bundan sonra takımı daha iyi tanıyorsun.
Bu maç bize Ali'nin lütfudur diyelim, önümüzdeki maça bakalım.
Takımımıza Tavşanlı maçında başarılar…