Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen, Orman ve Su İşleri bakanlığının 2012/8 Sayılı Genelgesiyle oluşturulan Orman Bakımı, Gençleştirme ve Rehabilitasyon Ana İhtisas Grubunun, Rehabilitasyon Çalışmalarının Değerlendirilmesi Alt İhtisas Grubu 2015 yılı birinci toplantısına katıldı.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin ve Silvikültür Dairesi Başkanı Halis Ömür'ün başkanlık ettiği toplantıya Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Orman Fakültelerinden Öğretim Üyeleri, Orman Bölge Müdürlükleri Silvikültür Şube Müdürleri ile Silvikültür Ağaçlandırma, Toprak Muhafaza, Fidanlık ve Orman İdaresi Dairesi Başkanlıklarına ait Merkez Şube Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Yusuf Şahin daha sonra sunum eşliğinde Bolu Orman Bölge Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İki gün süren toplantın ana gündem maddesinin değerlendirildiği birinci gününde katılımcılar konuyla ilgili karşılaşılan sorunlarını, önerilerini ve görüşlerini dile getirdi. Arazi ayağını oluşturan toplantının ikinci günü Seben Orman İşletme Müdürlüğünde önceki yıllarda yapılan Rehabilitasyon sahalarında gerçekleşti. Toplantı kapanış oturumda alınan kararlar ve sonrası katılımcıların birbirlerine iyi niyet dileklerini iletmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi