Boluspor'un başarılı orta saha oyuncusu ve attığı gollerle takımı sırtlayan Ali Güzeldal, eşiyle birlikte balık yerken Şampiyon Gazetesi objektiflerine yakalandı. Ali, Bu takımın ilk 2'den çıkacağına inanıyorum. İlk 6 aklımızda bile yok. Hocam arka adalemde sakatlığım nükseder diye çıkarttı. Taraftarımız bize inansın” dedi.
Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren Ali Güzeldal eşi Tuğçe Güzeldal ile Balıkçı Çakır'da yemek yerken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ali Güzeldal, Hala o penaltının üzüntüsü yaşıyorum. Maça kötü başladık. Ancak 15 dakika sonra oyunun hakimiyetini elimize aldık. İkinci yarıda çok etkili oynadık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Biz ilk 2'den çıkmaz istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben buna inandık. İlk 6 aklımızda bile yok” diye konuştu.
OYUNDAN ALINMASINA NE DEDİ?
Oyundan alınmasına eleştirenlere de cevap veren Ali Güzeldal, Hocamızın takdiridir. Ancak geçtiğimiz haftalarda arka adalemden yaşadığım sakatlık nedeniyle hocamız beni oyun dışına aldı. Önümüzde çok önemli maçlar var. Tekrar sakatlanmam hem takım için hem de benim için iyi olmaz. Ben her şeyin ilerleyen haftalarda daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.